Геј-парада је насиље над нашим вредностима

Учесница геј параде испред Вазнесењске цркве показује  средњи прст монахињама
Учесница геј параде испред Вазнесењске цркве показује средњи прст монахињама

Одржавање геј параде у Београду 2011 је наставак насиља режима над грађанима Србије. Преносимо говор Бранимира Нешића са прес-конференције у Београду, 25. августа 2011. године, поводом учесталих најава да ће се у Србији одржати геј парада и 2011. године.

Слепо преписујући евроунијатске законе, Тадићев режим је увео закон да за једног убијеног лептира купусара морамо да платимо казну од 10.000 динара, за бубамару 15.000, за вука 300.000, а за мрког медведа, који је угрожена врста, милион динара.

Борису Тадићу постављамо питање колику казну он и његова клика морају да плате за обмањивање, угњетавање и сатирање више милиона људи у Србији, колику казну морају да плате за издају Срба на северу Косова и Метохије, које свакога тренутка Тачијеви специјалци могу да сатру. Зар нас Тадићев режим није довео до ивице егзистенције, зар српски народ није угроженија врста од мрког медведа у Србији?

Ако је тако, онда је Тадић дужан овом народу више од 40 милијарди евра, дакле више него што је задужио Србију у свету.

Изгледа да Тадића то не интересује, он и његови пулени, на првом месту овде подразумевам деценијског обмањивача, прво гувернера који је уништио све српске банке а потом и министра економије Млађана Динкића који је лагао и у безнађе отерао више милиона Срба, они су очигледно само на свом „добром европском путу“ Србије.

Мисле да ће са упаљеним фаровима на аутомобилима, са огромним казнама за убијање лептира купусара и организовањем геј-параде показати да испуњавају европске стандарде.

Цар је го, господо Тадићу, Динкићу, Дачићу и компанијо!
Све сте уништили у Србији што сте могли, наше породице вам нећемо дозволити да уништите.

Двери су прошле године, 9. октобра, организовале породичну шетњу у којој је учествовало 20.000 људи. Цео скуп је протекао без и једног инцидента, иако је антирежимски набој био очигледан. Већ тада смо указивали на застрашујуће стање у којем се налазе породични људи у Србији, указивали смо да режим мора да мисли о људима који доносе и одгајају нове генерације Срба и осталих грађана Србије, позивали смо их да откажу геј-параду, јер њена сврха нису права геј популације, која су законом против дискриминације јасно загарантована, већ се ради о тоталитарној хомосексуалној идеологији која хоће да уђе у наше школе, у ђачке уџбенике и да на тај начин растаче традиционалне и хришћанске темеље овог друштва. Геј-парада је насиље над нашим вредностима.

Очигледно, тада је режим остао глув за наше речи. 10. октобра се догодило шта се догодило и сви су знали шта ће се збити.

У међувремену, сведоци смо шта се дешава у свету, сведоци смо огромних промена, великих демонстрација које су биле рушилачке, велики број људи је настрадао, велики број режима је оборен.

Двери су патриотски друштвено-политички покрет слободних људи који никада није позивао на насиље, али који је увек био са својим народом и без страначких калкулација принципијелно бранио мишљење већинског броја грађана у Србији.

Ми нисмо хулигани и криминалци који обијају бутике у социјалним нередима, али јесмо људи који ће се свим дозвољеним средствима борити да сачувају своје породице. На делу је опасна замена да је сваки бунт против режима рушилачки. Не, ми имамо право на бунт против режима и народу је доста оних који га понижавају.

Као искрени родољуби, сматрамо да у Београду не сме да се догоди Лондон, да Београд не сме да гори и да не сме бити рушен… Да би тако било, потребно је да режим Бориса Тадића чује и послуша глас свог народа, а не глас Ангеле Меркел и осталих бриселско-вашингтонских налогодаваца.

95 % грађана не жели да се одржи геј-парада у Београду.
Двери су глас тих људи.

Аутор: Бранимир Нешић
Извор: dverisrpske.com 

Напиши коментар