Глас против!

Ко се дрзне да прстом упери у Вољеног Вођу тај се има моментално скратити за главу
Ко се дрзне да прстом упери у Вољеног Вођу тај се има моментално скратити за главу

„Медијску диктатуру, режимобранитељи покушавају да прикрију празним причама о европејству и систематским пласирањем концепта другосрбијанског журнализма који подразумева беспоговорно покоравање досиситичкој догми! “

Апсолутну контролу медија, незапамћену у модерној српској историји, васколики режимобранитељи покушавају ових дана да прикрију и оправдају празним причама о европејству.  Тадићевске апологете систематски пласирају концепт другосрбијанског журнализма по коме се новинарима и уредницима могу звати само они који пристају на беспоговорно покоравање досиситичкој догми! Свако, дакле, онај који се усуди да проблематизује званичну верзију Србије, свако онај ко покуша да критикује власт, свако онај ко се, не дај Боже, дрзне да прстом упери у Вољеног Вођу тај се има моментално скратити за главу! Смена, отказ, забрана појављивања у медијима, потпуна маргинализација и стаљинистички судски прогон на темељима злогласног динкићевског Закона о информисању – то је све чему још овде могу да се надају новинари који одбију да пишу по диктату из кабинета!

Елем, врховни досисти наивно верују да ће херметичким затварањем медија и сад већ отвореним терором над критичарима режима стећи предност уочи претећи блиских избора. Они, међутим, не разумеју да ће Срби на пролеће 2012. гласати тачно онако како су гласали у јесен 2000. и у зиму 2003. године. Неће, дакле, гласати за, већ против. Против корумпиране, неспособне, бахате и однарођене власти. Против Србије у којој нема наде и правде ни за кога осим за полит-мафијашке бескрупулозне ниткове. Против политике која нам ево већ једанаест година продаје европска муда за српске бубреге. Коначно, гласаће против државе у којој је забрањено мислити и писати својом главом. Гласаће и против самозваних новинара и уредника који су српске медије, без отпора, за ропску порцију чварака, предали у руке досистичким корумпираним скотовима.

Ко ово не разуме, тај бре ништа не разуме…

Ауторка: Мила Баста

Напиши коментар