Издаја име име, зове се српски режим!


Нема одступања, Космет је Србија!
Нема одступања, Космет је Србија!

Петак, 02.09.2011.  док се издајник Борис Тадић шали са српским крвницима у историјском локалитету Виминацијуму (где је председник Албаније „пријатељски“ рекао да је штета што председник Косова није присутан), издајник Борко Стефановић је човек који је у име издајничког режима довршио предају Космета у руке шиптарима.

Врдање речима и покушај представљања да печат царине Косова у ствари није признање Косова делује смешно, на печату лепо пише, царина Косова. Дакле да видимо, да би неко имао царину мора да има и државу. Ако издајник Борко каже да су се договорили око тог печата, онда је јасно да прихвата и фантомску државност Космета, једноставнојер  једно не искључује друго. Уз „велику победу“ издајник Борко је договорио да шиптари суспендују ембарго на српску робу у року од седам дана.

Простом рачуницом, ако знамо да су спрске фирме на Комсету пласирале робу у вредности око 500 милона евра, онда испада да Шиптари признање од стране Србије наплатили око 500 милиона евра по години, на неодређен број рата/година. Ето тако издајнички режим издајника Бориса Тадића води државну политику, гази устав и „брани“ националне интересе Србије. Како ово назвати него издајом, компромисом, политичким договором, неки трећи назив?

Изглед печата који је признао издајник Борко С.
Изглед печата који је признао издајник Борко С.

Ево са леве стране печата који је признат од стране издајничког режима. Свако ко погледа печат не може а да не види јасан натпис, а натпис лепо казује ЦАРИНА. Борко је човек од компромиса па је са својом саговорницом  направио дил и око катастра, а све да би становницима Космета олакшао свакодневни живот, какво перфидна формулација; „не радим ја ово због себе, него због предузеће“.

Парада лудости се тиме наставила, режимски (читај сви) медији су брже боље кренули да преносе велику вест, велика победа, док Србија слуша и гледа у неверици. У истој вести представница тзв владе Косова је рекла да ће царинске пунктове контролисати „царина и полиција Владе Косова“. Њена изјава све говори о Борковој победи и повољном договору, паметном доста, а све подржано од стране „западних пријатеља“.

Оно што медији прећуткују је чињеница да се овим признаје суверенитет Косова и самим тим његова фантомска државност. Са српске тачке гледишта ово је класична издаја сопствених националних интереса, и то само на основу овог печата, да не спомињемо уговоре између војске Србије и Кфора, предаје границе у надлежности  Кфора, признање диплома, регистарских ознака, личних докумената. Треб ли поменути да разговорима није крај, и да ћемо тек гледати у неверици како наши издајници склапају нове договоре на штету Србије, Срба и наших националних интереса?

Док председник Тадић болује од мегаломаније, покушавајући на све начине да се представи као неки регионални лидер и фактор, у ствари му гори кућа. Са друге стране, нама обичном свету мисија мора да буде да га излечимо од амбиције лидерства, јер он више није лидер ни у својој странци, а ван ње је обичан манекен који клима главом на сваки миг преко границе, док слободно време троши на организовање параде педерлука, уз помоћ Ивице (браним српство кад ми то користи) Дачића, на захтев њихови пријатеља из европске уније. Ако је и од вас, доста је!

Можда грешим, па молим Вас, појасните ми где грешим када овај режим називам правим именом; ИЗДАЈНИЦИ?


Напиши коментар