Конузин „амбасадор Срба у Србији“

Из покрета 1389  кажу да су пролазници поздрављали ову акцију
Из покрета 1389 кажу да су пролазници поздрављали ову акцију

Београд је од јуче излепљен плакатима на којима пише „Александар Конузин амбасдор Срба у Србији“. Лепљење је организовао Српски народни покрет 1389, као подршку амбасадору Русије за кога кажу да је после на ступа на Београдском безбедносном форуму „под сталним ударом и нападом“.

„Господин Александар Конузин је у Србији под сталним нападом и ударом после његовог наступа на Форуму за Безбедост, на којем је изнео став апсолутне већина грађана Србије и рекао оно што мисли и осећа Српски народ. Од тога тренутка јуришници домаћих издајника и страни плаћеници непрестано без основа клевећу и злонамерним нападима покушавају да манипулишу јавношћу у вези обраћања амбасадора током форума“, пише у саопштењу СНП 1389.

Припадници СНП-а 1389 су полепили више хиљада плаката са ликом Александра Конузина по центру Београда и предграђима. Како кажу из покрета пролазници су поздрављали ову акцију, тражећи на поклон плакате.

Наступом Александра Конузина данас се бавила и руска штампа која закључује да би овај инцидент могао да има утицај на савезништво Београда и Москве. Према писањима московских медија, Конузинов наступ јесте био неуобичајен, али је непримерен, како кажу, био и коментар модератора форума Ивана Вејводе, као и сам став Србије према сопственом проблему – Косову и Метохији.

Извор: vesti-online.com

Напиши коментар