Хрватски обавештајци обучавају шиптаре

Скоро све водеће земље света имају своје присуство на територији Србије, као и земље из окружења, као што су хрватска СОА и укинута АИД
Скоро све водеће земље света имају своје присуство на територији Србије, као и земље из окружења, као што су хрватска СОА и укинута АИД

Оперативци хрватске безбедносно-обавештајне агенције (СОА) обучавају шиптаре на окупираним територијама, док на територији БиХ, Србије и Хрватске делује иранска обавештајна служба, тврди професор на Факултету безбедности Дарко Трифуновић.

Трифуновић је, како преносе босански медији, испричао да СОА обучава шиптаре методама специјалног рата, електронског прислушкивања и посебним техникама егзекуција.

„Овакво присуство СОА није неочекивано ако се узме у обзир да управо Хрватска и њен државни врх контролишу највећу криминалну мрежу, клан Османи, којом руководе браћа Ћазим, Баским и Бурим“, рекао је Трифуновић.

Он тврди да хрватске тајне службе блиско сарађују са иранским обавештајним службама, чије су присуство у БиХ, Србији и Хрватској забележиле и документовале скоро све веће службе света.

„Иранска служба је организовала и први терористички камп у Фојници, који је докумантовао УН. Полазници овог кампа су били припадници муслиманске службе из БиХ (АИД)“, истиче Трифуновић.

Трифуновић је рекао да скоро све водеће земље света имају своје присуство на територији Србије, као и земље из окружења, као што су хрватска СОА и укинута АИД.

„На територији Србије делују и службе из Саудијске Арабије и још неких муслиманских земаља“, тврди Трифуновић.

Извор: Танјуг/ВасељенскаТВ

Напиши коментар