Европа: Раст морталитета и неморала

оже се сасвим сигурно рећи - за неко време биће постављено питање легализације педофилије,при чему ће се то прикривати ничим другим до - правима детета?!
оже се сасвим сигурно рећи - за неко време биће постављено питање легализације педофилије,при чему ће се то прикривати ничим другим до - правима детета?!

Према мишљењу политиколога, социолога и психолога, у свету је приметан процес деградације морала – један од показатеља је и податак да је у секс-бизнис у земљама ЕУ укључено од 150 до 250 хиљада малолетних особа.

Само крајем октобра у шведском граду Фалун суд је изрекао разне пресуде против 23 жене, од 38 до 70 година због учешћа у мрежи педофила и ширењу дечје порнографије.

Неколико дана касније САД су ставиле италијанског премијера Силвија Берлусконија на црни списак особа везаних за трговину људима и подстицање малолетничке проституције.

Полиције европских држава сваке године проводе по 5-6 масовних операција одузимања невероватне количине бајтова дечије порнографије. Број ухапшених у акцијама је велики и расте из године у годину.

Међу ухапшенима су угледни очеви, мајке, „благородне“ баке и деке.

Губитак моралних оријентира доводи до тога да у масовној европској свести постепено престају да се идентификују добро и зло, сматрају експерти.

Овај процес разлагања прикрива се лажном идејом сведозвољене демократије и тобоже људских вредности. Генерални директор Центра за политичку коњуктуру Сергеј Михејев каже за „Глас Русије“ да је педофилија „један од главних трендова развоја европске демократије у области морала.“

„Може се сасвим сигурно рећи – за неко време биће постављено питање легализације педофилије,при чему ће се то прикривати ничим другим до – правима детета?! И то жправимаж детета на одређење сопственог живота, на право да имају одговарајуће односе са одраслима и слично“ – упозорава Михејев.

Наравно, не може се тврдити да се Европа бори против педофилије млако, ограничавајући се тек на провођење операција за одузимању дечије порнографије и хапшење учесника порнографских мрежа.

У Француској, на пример, педофилима су почели да предлажу избор између доживотне робије или хемијске кастрације.

У Шведској и Данској законодавство се прилично строго односи према свему што је везано за педофилију и дечију проституцију. Ипак, док се просвећена Европа бори против порока, њена „хваљена морална разузданост“ болно је ударила по најосетљивијем месту Старог света – по демографији.

Млади Европљани не желе да стварају породице, зато траже нове екстравагантне насладе. Према мишљењу експерата, један од главних проблема значајног дела становника најбогатијих земаља Европе јесте губитак смисла постојања.

Одумирање Европе – констатују практично сви научници који се баве овим питањем. Људи не желе да рађају децу, једноставно зато што је то незгодно – згодније је посветити живот бескрајним задовољствима. А она, као и сваки порок, имају својство да иду путем продубљивања. Од порнографије ка дечијој порнографији, од хомосексуализма ка педофилији.

Стручњаци наводе да већина особа која су откривена у том грозном послу имају дијагнозу – „стечена педофилија“, која, како тврде психијатри, није ништа друго до продукт животне средине.

Извор: Курир

Напиши коментар