Спремите се за крах евра!

Само српски режим не види опасност распада која се надвила над Европску унију
Само српски режим не види опасност распада која се надвила над Европску унију

Упозоравамо на време: спрема се колапс евра, а после тога, све је могуће што се тиче будућности Европске уније.

Осигуравајућа кућа Лојд из Лондона већ је почела да се спрема за крах еврозоне. Са друге стране, Јошка Фишер, један од немачких дипломата из ’90-тих, када је Америка била на врхунцу снаге, рекао је да се све мора учинити да се евро сачува, јер је он фактор политичке стабилности еврпске уније, те да је потребно федерализовати ЕУ на начин на који су федерализоване САД после Грађанског рата. 

Такође, швајцарска национална банка добила је налог од државе да се спреми за потпуни колапс евра. Шта се то спрема?

Еврозона и група Билдерберг

Сер Мартин Џејкомб, који 1985. присуствовао састанку групе Билдерберг, која је још 1955. предвидела стварање јединствене европске валуте, истиче да је колапс еврозоне врло близу, уколико Грчка напусти заједничку валуту.

Тај сценарио предвиђа и виши сарадник Института за међународну економију при групи Билдерберг, Арвид Субраманиан, истичући да Грчкој никако не би требало дозволити да напусти заједничку валуту, јер би то отворило пут за друге земље, чиме би трајно био уништен сан о великој Европској држави!

Према наводима Пола Џозефа Вотсона, сарадника сајта prisonplanet.com, група Билдерберг „очајнички жели да сачува еврозону, јер је она основ њене глобалне финансијске агенде за стварање регионалних валута и брижљиво вођених бирократских федерација попут Европске уније.“

Дакле, глобална елита је у паници, јер је пројекат еврозоне и европске уније мртав пројекат. Ко год је, уз ироничан осмех, више алудирајући на судбину српског народа, рекао да док ми дођемо до Европске уније, она ће се распасти, био је у праву.

Неспособнст наших политичара, који и даље истрајавају на овом путу, показује да су у најмању руку слепи да препознају светске токове, а у најгорем случају плаћени да Србију, примања њених грађана и њене ресурсе продају моћницима који су исцрпли скоро све што се из старог континента исцрпсти могло, па би, пре пропасти свог пројекта, да исисају још мало.

Ово не важи само за Србију, већ за све земље које још увек нису приступиле ЕУ. Чудно ли је, њих већином чине државе у којима живи српски народ…

Аутор: Никола Маринковић
Извор: Двери Српске 

Напиши коментар