Двери: Богохулна изложба у оквиру геј параде!


ЛГБТ-активисти овим , више него било којим другим агресивним и дрским гестом, показују своје право лице и намере

У оквиру тзв. „Недеље поноса“ планирана изложба „Ecce Homo“ у којој је Исус Христoс представљен као геј и трансвестит у женским ципелама, а Богородица као лезбејка!?

У оквиру тзв. „Недеље поноса“, која почиње у недељу, 30. септембра 2012. године, у просторијама Центра за културну деконтаминацију 3.октобра планирана је изложба фотографија извесне Елизабете Олсон Валин (Elisabeth Ohlson Wallin) под називом „Ecce Homo“. У питању је 12 фотографија, цитирамо саме организаторе „које показују Исуса са транссексуалцима, ХИВ позитивним особама и геј мушкарцима. Фотографије су модерна верзија прича из Новог завета. На 12 фотографија уметница преиспитује однос хришћанства према хомосексуалности кроз централни лик – Исуса.“, како пише у програму ове срамне манифестације.

Међутим, када се изложба погледа (види линк на дну текста) открије се да је Господ Исус Христос представљен као хомосексуалац или трансвестит у женским ципелама, а Богородица као лезбејка. Да ли је ово преиспитивање или безобразно богохуљење!?

Сматрамо да ЛГБТ-активисти овим , више него било којим другим агресивним и дрским гестом, показују своје право лице и намере које су у свом крајњем исходишту – богоборне.

Чак иако узмемо да је у питању само бахатост и базично незнање да све традиционалне религије хомосексуалност сматрају за грех, као и да Господ Исус Христос никада али никада није одбацивао грешнике али је мрзео на грех, овај њихов поступак је скандалозан. То су људи који су користили сваку прилику да нагласе да се Црква не сме мешати у друштвено-политички и јавни живот, а сада отворено и агресивно желе да се управо друштвено, политички и јавно умешају у Цркву, извргну руглу њено учење, Христову Науку.

Двери су предузеле одговарајуће кораке: послали смо писмо Његовој Светости Патријарху Српском Господину Иринеју, у коме тражимо да употреби свој ауторитет како оваква изложба не би била приказана у Београду, а захтевамо и од државних органа да се она забрани јер, благо речено, вређа најдубља осећања 90% грађана у Србији и подстиче на насиље.

Слике поменуте изложбе могу се видети на овом линку

(УПОЗОРЕЊЕ: НИЈЕ ЗА МЛАЂЕ ОД 18 ГОДИНА, И ОСОБЕ ОСЕТЉИВОГ ЗДРАВЉА И ДУШЕ!)

Извор: Српске Двери


Напиши коментар