НАТО окупатори – Стоп!

У јужној српској покрајини, где уместо државе Србије, власт остварује страна оружана сила, на делу је окупација

У мору стерилних, неретко и штетних, изјава српских политичара, које често служе да скрену пажњу јавности са значајних збивања, поново се један усудио да каже нешто, што званична власт у Београду избегава, а обичан народ одавно зна. После Марка Јакшића, Ивановића и Ристића, а након бомбашког напада на српску кућу у Косовској Митровици у којем је повређено двоје деце старости од 2,5 и 9 година, председник те општине Крстимир Пантић позвао је становништво да од 04.02. 2013. године прекине сваку комуникацију са припадницима КФОР-а и ЕУЛЕКС-а. Он је оценио да иза тог терористичког дела стоје челни људи ове две мисије, које је назвао ОКУПАТОРИМА и у име општине Косовска Митровица захтевао да одмах, ”ако имају имало официрске части и људског образа”, напусте север покрајине.

Тако је још један српски представник са севера Косова, за разлику од званичника из Београда, ствари на терену, назвао правим именом. У јужној српској покрајини, где уместо државе Србије, власт остварује страна оружана сила у савезништву са наоружаном побуњеном албанском националном мањином на делу је ОКУПАЦИЈА. При томе, окупационе снаге настоје да успоставе државну границу усред српског националног корпуса, где никада није била. Успут, не само да толеришу већ и подстичу зулуме шиптарског башибозука који се огледа у рушењу и паљењу српских кућа, пљачкању имовине, киднаповању и убиствима људи, све до трговине људским органима.

Да парадокс буде већи, пред очима страних наоружаних војника одиграла су се рушења и паљења српских цркава и манастира, изграђених неколико стотина година пре него што је уопште формирана држава водеће окупационе силе оличене у војсци САД. Ни у једном делу света аутохтоно становништво нема разумевања за стране наоружане војнике и третира их као окупаторску војну силу. Тако, су и бројне мировне мисије успостављене у многим државама у основи – окупаторске. Жалосно је да и Војска Србије учествује у некима од њих.

Страним војницима стационираним на Косову и Метохији, мора да продре у свест сазнање да они нису никакви неутрални миротворци, већ окупатори и као такви непожељни на српској земљи, па треба да оду. Историја је показала да се и неоружаним отпором често могу постићи одлучујући резултати. Зато окупаторским војницима и страним цивилним институцијама недвосмислена и одлучна порука јединсвеног српског народа гласи: НИКАД ГРАНИЦА према Косову и Метохији и ОКУПАТОРИ – СТОП.

Аутор: Миодраг Јевтић
Извор: Никад граница

Напиши коментар