Медији против насиља, а промовишу насиље!

РТС и други као не знају да у својим ТВ серијама које пуштају у ударним терминима промовишу најогавније и најмонструозније начине убијања

Да би се кренуло у приступање међународној заједници народа потребно је прећи кроз одређене фазе. Ми смо највећи део, чак 99 посто тог пута давно прешли. Извршили смо приватизацију, потпуно отворили тржиште за страну робу и предузећа, те омогућили потпуно слободан промет роба и услуга. Ово нас је квалификовало да почнемо преговоре о тзв. ССП-у кога смо и потписали. Не знам зашто али ово почетно СС ме је увек асоцирало на неке германске формације из Другог светског рата. Једнострано примењујемо споразум о слободној трговини. За статус кандидата послали смо у Хаг готово све државне и војне функционере. И сада чекамо датум!

Датум када ће неко да узме калашњиков, ушета у школу и почне да пуца на ђаке и учитеље! Ово је последњи делић слагалице који нам недостаје да бисмо постали нормално и цивилизовано друштво. А овако је изгледало испуњавање критеријума за придруживање.

Прво нам је објашњено да нам је вредносни систем поремећен и да га морамо променити! Дакле разбојници су од сада бизнисмени, јер учествују у приватизацији. Лажови су од сада политичари, јер само патолошки лажов може да објашњава стални раст незапослености као пут у бољи живот. Опсенари су постали новинари! Примитивци уметници! Незналице министри! Морални дегенерици, заштитници новог система вредности!

Без обзира на све ове претумбације, рекли су нам да нисмо отишли довољно у нормализацији народа. Таман смо се навикли на појаву убиства у породици. Таман је постало нормално да муж убије жену, син закоље мајку, отац силује ћерку, брат задави сестру и ту није крај свим присним породичним односима.

Таман се дакле привикосмо, стиже нам вест да се променило поимање старости људског бића. Дакле од рођења до 50 си дете, од 50 до 60 си млад, од 70 си у средњим годинама а старости више и нема. објашњено нам је и шта да радимо са ”дететом” које запали своју девојку живу, да од ње остане само пепео или када отрује свог дечка. Тада ћемо само да кажемо, тепајући наравно: ”Играло се дете. Имао оно 20 или 24 или 28 година чак и више али је дете, а шта зна оно о одговорности.”

Онда су дошле нове дечије игре у школе. Више се тамо не деле ужине него бејзбол палице и ножеви. Више се не иде на фото-секције. Него на порно снимање по кућама. Ударити наставника је људско право, пребити друга је врх, искористити сексуално ученицу је пут ка њеном одличном успеху. Истог тренутка се реагује! Уводи се полицијски час у свим школама.

Само је недостајао један масакр да бисмо се и формално придружили евроатланској заједници вредности. Десетог априла 2013. године добили смо и званичну потврду да старог морала више нема.

Већ се упалила и медијска машина. Сви се згражавају и питају како је један угледан и миран човек учинио тако нешто. РТС и други као не знају да у својим ТВ серијама које пуштају у ударним терминима промовишу најогавније и најмонструозније начине убијања. Поврх свега они више од 30 година приказују филмове у којима се глорификују амерички злочини у Вијетнаму. А обавештајна агенција МИ6 приказује као спасилац човечанства преко свог лажног пророка Џејмс Бонда. Промотери насиља су против насиља!

Они као не знају да у својим Необјављеним причама из Лудих кућа који су на Фармама а друже се са Великим братом промовишу култ насиља, инцеста, примитивизма, незнања и сваког другог зла.

Сваког децембра сви су као против ХИВ-а и полно преносивих болести. Међутим целе године када отворите било који женски, мушки или часопис за тинејџере, наилазите на чланке у којима се дају упутства како сексуално задовољити партнера. Верни пратиоци ових упутстава раде такве ствари од којих би се постидели и порнографски ”глумци”. После се као чудимо одакле ова поплава полно преносивих болести.

Вредносни систем?!

Евроатлански вредносни ситем је присутан не само у САД и земљама запада европског континента већ и на територији целог бившег СССР-а не изузимајући Русију. Евроатланске вредности зацариле су великим делом Африке и Латинске Америе а перјанице су им Јужноафричка република и Мексико. Ту су још Аустралија и Нови Зеланд. Па замислите када једна млада жена докторира на Харварду, Сорбони, Ломоносову или Београду ако баш хоћете, то није вест за новине! Али када Станија скине гаће или грудњак на свим је насловним странама. Када Памела и горе поменута старлета оду на ”кафу и слатко” код власника Плејбоја оне су фаце. А до скора то је било нешто друго.

Пар милијарди изопштеника који се одупиру овом лудилу живи тамо далеко на истоку. Има их на западној хемисфери али њих крсте да су недемократе и диктатори. Па и јесу диктатори. Да ли је нормална она земља у којој нема полиције у школи? У којој се трговина дрогом кажњава смртном казном, а не катедром на универзитету. У којој је убиство и насиље у породици изузетак а не правило. У којој су алкохолизам и наркоманија болести зависности, а не улазница за ТВ емисије у којима су они заштитници права на слободу мишљења. Где животиње имају примат над људима. Отпор је бесмислен! Живеле нам евроатланске интеграције!

Аутор : Модесто Урошевић
Део текста  пренет са БКТВ

Напиши коментар