Шта све тражи педофилска странка у Холандији

Суд у Хагу је тада закључио да противници политичке партије педофила само „желе да дају израз сопственим моралним проблемима“?!

У Холандији активно пропагирају педофилске групе, од којих је једна, на ужас Европе, од 2006. до 2010. била и званична странка – „Странка комшијске љубави, слобода и различитости“

Холандија постаје земља у којој су неки облици педофилије озакоњени или у земљи постоје групе које озбиљно раде на томе – упозоравају европски медији.

У овој земљи делује група „Мартијн“, која је у периоду 2006. до 2010. године деловала и као регистрована политичка странка под називом „Странка комшијске љубави, слобода и различитости“. И група и странка која се сама расформирала, залажу се за легализацију сексуалних односа са децом од њихове 12. године, као и за дечију порнографију и содомију?!

На нет-страници странке, која званично не постоји од марта 2010. године, види се мала кућна камера, постављена на две књиге које се налазе на рубу софе. Објектив јој је уперен ка другој маргини, на супротној страни кревета, где се налази дечија играчка – симпатична жута птичица прекривена натписом: „Разлог за блискост“.

Текст програма странке, у наставку, прошаран је дечијим цртежима. Асоцијација на педофилију више је него јасна.

Ова педофилска странка желела је да се деци од 12 година да право гласа, да им се да дозвола за употребу лаких и тешких дрога, затим право да самостално одлучују с ким ће живети, па чак и право на сексуалне односе са животињама?!

Лаке дроге биле би легализоване за децу од 12. године, уз упозорење о опасностима које прекомерна употреба доноси, а тешке би по закону биле доступне свакоме ко наврши 16 година.

Пушење дувана, коцкање и употреба алкохола били би дозвољени деци од навршене 12. године – предвиђа Педофилска странка.

Оснивачи ове странке заговарали су да је циљ „разбијање табуа и борба против нетрпељивости“. Они желе да о педофилији говоре слободно и јавно, тврдећи да њена забрана „децу чини само радозналијом“.

„Гардијан“ је својевремено писао да је Холандија оснивањем странке педофила учврстила репутацију „социјално најлибералније“ земље у Европи.

Холандски апелациони суд је у априлиу ове године одбацио захтев антипедофилских активиста за забрану странке која жели да смањи старосну границу сагласности за ступање у сексуалне односе са 16 на 12 година и залаже се за легализацију дечије порнографије.

У процесу против „Мартијна“, којим је поништена одлука суда о забрани из 2012. године, суд у Хагу је одлучио да „слободу изражавања, слободу окупљања и удруживања треба гледати као темеље демократске владавине права“, па контроверзна група „има право на те слободе“.

Суд у Хагу је тада закључио да противници политичке партије педофила само „желе да дају израз сопственим моралним проблемима“, а то је, према холандском суду, „далеко од довољног да се забрани странка“.

Охрабрена оваквим ставом суда педофилски активисти су саопштили да је педофилија постала табу након што је Марк Дутро, белгијски педофил и серијски убица, током 1995. и 1996. године злостављао и убио шест девојчица од осам до 19 година.

И у другим земљама има сличних педофилских покрета. Организација „НАМБЛА“ (Северноамеричка мушка/дечија љубавна асоцијација) даје правну заштиту оптуженима у случајевима педофилије и педерастије у САД.

Она се залаже и делује у правцу укидања старосне границе за ступање у хомосексуалне односе са дечацима и за ослобађање свих осуђених због сексуалних контаката са малолетницима који не укључују присилу.

Извор: СРНА

Напиши коментар