И Шиптари кажу: Иза напада на бирачка места у Митровици стоје српске државне структуре

Енвер Хоџај

Приштина је оптужила Београд да стоји иза напада на гласачка места у школи „Свети Сава“ у северној Косовској Митровици 3. новембра, објавио је данас шиптарски дневни лист Коха диторе.

Напад на гласачки центар у северној Митровици био је планиран и стручно организован од професионалаца, иза којих стоје илегалне структуре Србије“, пише приштински дневник.

Такозвани Министар спољних послова Косова Енвер Хоџај је за лист изјавио да се кривица за ремећење изборног процеса на северу Митровице не може повезати само с хулиганима.

Кад не знаш кога, оптужи "хулигане". На слици: Слика је део видео снимка  на којем се види ломљење кутија
Кад не знаш кога, оптужи „хулигане“, на слици: Део видео снимка на којем се види ломљење кутија

У општини Северна Митровица, односно у школи Свети Сава, напад су планирали и организовали стручни људи који су уништили изборни материјал и претили домаћим и међународним посматрачима, а одговорност за то не може да буде само на хулиганима, и ја мислим да иза тог акта стоје структуре српске државе“, рекао је Хоџај.

Извор: Факти

Магацин коментар: Медијски хипнотисана Србија се управо на овим речима може уверити колико је лажна Вучићевско – Дачићка спин машина која нам је данима причала о хулиганима који су наводно разбијали кутије. Тиме су покушали да прикрију истину, и ублаже свој чин издаје, јер позвати Србе на изборе није ништа до још једно верификовање предаје Космета у руке терориста. Ко је у ствари разбијао гласачке кутије у Косовској Митровици можете прочитати и видети видео снимак у раније објављеном чланку: СНП Наши оптужују: Братислав Дикић је водио батинаше који су ломили кутије у Косовској Митровици.

Напиши коментар