Небојша Јеврић: Монструми који нас оптужују да смо силовали дечаке

Небојша Јеврић. Фото: Курир
Небојша Јеврић. Фото: Курир

Издани од вођа, продани од служби, из самог центра пакла излетео је милосрдни анђео и сручио теререт и отрове на главе наше деце. На крају, остављени и од те деце која једва чекају да оду преко границе.

Канбис, персијски цар нареди да одеру његовог врховног судију који је примио мито.

Кожу нареди да уштаве и да њоме покрију његову судијску столицу. А за наследника судије постави судијиног сина. Син је провео век судеће на столици покривеној очевом кожом.
Нисам толико крволичан као Канбис, али хвата ме мука од корумпираних гадова око мене. Ј***м ти судију који се продао за пишљивих 1700 евра. Је ли то цена једног судије.

Ми нисмо систем у пропадању. Ми смо систем у распадању. Окупирани од најгорих од свих окупатора,у дужничком ропству, без граница осим оних који други према нама постављају….

Издани од вођа, продани од служби, из самог центра пакла излетео је милосрдни анђео и сручио теререт и отрове на главе наше деце. На крају, остављени и од те деце која једва чекају да оду преко границе. Окупациона штампа, са старлетама као врховним моралним иперативом. Понижаваја нас и уцењу, гађају камењем, пљувачком, слинама. Оптужују нас за оно што су они нама радили. Прибиловци, Јадовна, псећа гробља и Јасеновци, стотине хиљада прогнаних и убијених Срба.

Све на путу, на дугом путовању у Јевропу, које траје стотину година.Читав један век. Монструми који нас оптужују да смо силовали дечаке. За даванаест година лутања за војском нисам ни чуо, а ни видео нешто такво. Једноставно, то не припада нашој традицији. Зна се да је то традиција Ислама. Ко још није читао Мустафу Маџара и причу о четири мала племића.

Такву монструозну оптужбу могао је да смисли само болестан ум енглеских господара света. Стотине хиљада страна имају хашке оптужнице против Срба али нема ни једне за силовање дечака. Као да то је требало да буде кључни аргумент против народа којег треба докрајчити.

Аутор: Небојша Јеврић
Извор: Правда

Напиши коментар