Бранко Драгаш: ЕУ фашизам

EU-Nazi-Roots-640x382
Наставља се насиље ЕУ бирократа над европаским народима. Нови материјал се зове – ИЗВЕШТАЈ ПЕТ ПРЕДСЕДНИКА.
Или: „Заокруживање економске и валутне уније у Европи“.
Тај документ је као резолуција Коминтерне о плану развоја ЕУ у наредних десет година.
Резолуцију су писали петорица величанствених богова Коминтерне :

Јерсен Дијселблом, Мартин Шулц, Доналд Туск, Жан Клод Јункер и Марио Драги.

Прочитајте шта тих пет идиота мисли о својој божанској улози у ЕУ фашизму:

,,Данас ми, пет председника, представљамо нашу заједничку визију. Свет гледа на нас и ми знамо који правац предлажемо. Данас одређујемо пут и циљ за интеграцију наших валута“.

У предговору Жан Клод Јункер показује да су визионари ЕУ изгубили разум:

„Европа је на путу да иза себе остави најгору економску и финансијску кризу у последњих седам година. Евро је успешна и стабилна валута 19 држава чланица и више од 330 милиона Европљана“

ЕУ је у распаду. Грчка је на корак до изласка из ЕУ. Штампани евро без покрића нема никакву будућност. Очекује се потпуни крах земаља еврозоне. Међутим, бриселски фашисти то не виде.

Опијени својим платама од 50.000 евра месечно и свим принадлежностима, процентима које узимају на транскацијама са политичким олошем држава и процентима од мултинационалних компанија, због којих и воде тако накарадну економску политику, европски комесари баљезгају о некаквим визијама које немају никакво реално економско утемељење и које је политичка фикција бриселких сатрапа.

Износе план за кога грађане нису ни питали. Владају да их нико нијен изабрао. Не полажу рачуне својој изборној бази, него Великом Брату. И стварају нову супердржаву названу Европска Унија.

Та нова супердржава ЕУ треба да узме све надлежности националних држава. Националне државе ће се претворити у регије. Националне државе сву своју сувереност морају да пренесу на Брисел. Брисел тако постаје власник свих држава Европе. А тих неколико људи, који ће управљати толиком отетом имовином, никоме неће ни да полажу рачуне, јер их нико није ни изабрао.

Богатсво националних држава пралази на Брисел. Зато су и штампали толике евре и увалили их националним државама. Лажним новчаницама узимају реалну и вредну имовину.
Програмирано су задужили државе и сада лажним новчаницама отимају национална богатства. Врло подло смишљено.

То је права суштина ЕУ фашизма. Општа корпоративизација Европе. Нема више националних држава. Које су претворене у филијале Брисела. Нема националног суверенитета.
Филијале немају никаква национална обележја. Сви поданици су исти у фашизму. Морају да служе Бриселу и његовим комесарима.

Нема ни грађанина. Он је поданик корпорације ЕУ. Потрошач који мора да конзумира фашизам на кашичицу. И да буде презадовољан што је члан корпорације. Ту му је боље него да буде азилант. Роб корпорације.

Грађанин је дебилни потрошач. Имбецил који мора да гледа политички олош, силиконске дроље, спорт и да прати такмичења у певању. Том кретену не треба слобода и демократија. Мора да слуша, ради по стандарду Брисела и троши. Не мора да се размножава. Брисел је спремио децу из епрувета. Нову децу за нови фашизам.

Не мора ни да се смеје тај исфруструрани конзумент. Машине ће се смејати уместо њега. И смех мора да буде строго контролисан. Ко зна шта се крије иза смеха обичног човека?

Брисел узима сав новац из филијала и дели га по соспственој вољи. Брисел боље зна шта треба филијалама и грађанима, него они сами. Брисел је Велики Брат и сви морају беспоговорно да га слушају. Ко размишља својом главом биће лоботомиран или убијен. То му дође некако исто.

Врхунац лудила Петорице моћника је идеја да се уведе „ Агнција за конкуренцију, без које ЕУ не би била ЕУ“

Тако пише. Нема слободне конкуренције. И конкуренција мора да се контролише. Контролисаће је Агенција за конкурентност. Која ће запошљавати хиљаде нових службеника. И који ће процењивати шта је конкурентно а шта није. Тако се уништава слободно тржиште. Без кога ЕУ не би била ЕУ.

Европа устаје против ЕУ фашизма. Мора 330 милиона поданика ЕУ да се побуни. То је једини начин да се одбране од алавих манипулатора и силеџија. Европска политика мора да ослободи грађане од ЕУ фашизма.

Нова Европа тражи новога човека. Слободан човек гради нове односе у Европи.

Србија мора да помогне Европи да победи ЕУ фашизам. Дужни смо на сваком месту да просвећујемо уплашене грађане Европе. Помажемо им да се изборе за своју слободу.
Тада ће и Србији бити лакше да опстане.

Аутор/Извор: Бранко Драгаш

Напиши коментар