Добро дошли у светску гасну комору

sarajevo-smog-zagadenje-foto-anadolija
Сарајево јуче

Не знам да ли сте приметили баш кад су СВИ светски лидери дошли до договора да постоје климатске промене и да их треба спречити почеле су код нас огромне магле сваки дан.

Што је најгоре неки кажу то није магла него смог, у Босни пре неки дан било ванредно стање јер је Тузла наводно загађенија него Пекинг, у Сарајеву не помажу ни заштитне маске колико је отрован ваздух разним честицама. У Енглеској пре десетак дана падале крваве кише. То су наводно неке отровне кише које су дошле из Сахаре. Што значи да су те кише прешле и преко Балкана. То нико не спомиње наравно.

Е сад појављују се вести како и у Л.А. су велике магле и смог. Али тамо донекле и има смисла. Тровачи са вести кажу да је због великих температура, па због лож уља, па због дима из димњака па због издувних гасова из аута, мислим све веће будалаштине од већих.

Ја лично мислим да је у току стара добра позната Шок Доктрина. Уништи па приватизуј. Ево из Канаде се већ јављају продавци чистог ваздуха, у Босни се навелико продају маске као и у Кини када је владао птичији грип. И све је то рођаци бизнис. Кад су могли да нам прво затрују водовод ешерихијом и металима, затим упакују воду коју ми свесрдно купујемо, зашто не би и ваздух, сунчеву светлост… Зар директор Нестле компаније није рекао да вода није право сваког човека? Иначе Нестле компанија користи децу за скупљање лешника у северној Африци.

Али удаљили смо се од теме а то је вестачки створена криза звана магла/смог/климатске промене, које ће имати за циљ и даље поробљавање остатка света. Сиротиња је поклекла али сада су на мети они сто имају мало више од њих.

Као што видите сви лидери света стоје иза ове преваре и уништења корпоративизмом. Нема ту само Јевреја, Хазара, циониста, републиканаца, Путина или ИСИС-а. Све је то једна екипа, а ми смо друга. Највећи злочинци никада не буду кажњени већ награђени. Ако мислите да су нацисти изгубили само се сетите операције Спајалица. Зато добро дошла нижа врсто у светску гасну комору, џабе вам послови, паре и нови аути када сте необавештене жртве.

Аутор: Ђорђе Штефан, Дипломирани Менаџер у медијима на универзитету Мегатренд

Напиши коментар