Еди Рама у окупираној Приштини: "Један народ, један сан"

Рама не одустаје од Велике Албаније
Рама не одустаје од Велике Албаније

У Приштини се данас одржава трећи заједнички састанак „косовске“ и албанске владе, а премијер Албаније Еди Рама је уочи доласка на Фејсбуку тим поводом написао: „Један народ, један сан“.

Сутра је трећи по реду састанак две „владе“ са позитивним билансом и амбицијом да учинимо још више, један народ, један сан – написао је у чтвртак увече Рама на свом профилу.
На тој друштвеној мрежи се уочи скупа огласио и „косовски премијер“ Иса Мустафа који је навео да се на састанку предвиђа потписивање више споразума. – На овом састанку, поред осталих ствари, предвиђено је да се потпише и серија споразума из области јавне администрације, економије, енергетике и прекограничне сарадње – навео је Мустафа.
Приштинска РТК преноси да ће бити потписано седам споразума из разних области, а да се поподне очекује заједничка конференција Мустафе и Раме.
Албанска агенција АТА наводи да је „први историјски састанак“ овог типа одржан у Призрену 11. јануара 2014, док је други био у Тирани 23. марта прошле године под мотом – „Једна земља, један народ, један сан“.
Извор: Вести
велика албанија, еди рама, косово, метохија, окупација, србија
http://www.magacinportal.com/2016/06/03/edi-rama-u-okupiranoj-pristini-jedan-narod-jedan-san/

Напиши коментар