Црна Гора: Дочек председнику Скупштине Албаније уз поруку "Косово је срце Србије"

crna gora transparent albanskom psolanikuПосланици опозиционих Нове српске демократије (Нова) и Демократске народне партије (ДНП) развили су у црногорској Скупштини транспарент „Народ Црне Горе признао те није, Косово је срце Србије“, уочи доласка председника Скупштине Албаније Иљира Мете у зграду црногорског парламента.

Посланик Демократског фронта (ДФ) Славен Радуновић рекао је да „данас најсрамнији чин признања Косова добија и завршни епилог јер премијер Ђукановић прима орден од албанског премијера“.
Он је навео да је председник парламента Албаније добродошао, али да „историја никад неће заборавити чин издаје Мила Ђукановића„.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnovasrpskademokratija%2Fposts%2F1096069763792504&width=500
„Народ Црне Горе никада неће признати Косово у свом срцу и надамо се да ће у једном тренутку геополитичке прилике омогућити да се наша застава врати на Косово“, рекао је Радуновић.
Он је поручио да ће ДФ, чим освоји власт, поништити црногорско признање самопроглашеног Косова.
Председник Скупштине Албаније Иљир Мета уручио је председнику Владе Црне Горе Милу Ђукановићу високо одликовање Албаније – Орден националне заставе.
Извор: СРНА
косово, метохија, Нова српска демократија, парламент, српство, Транспарент, црна гора
http://www.magacinportal.com/2016/07/12/crna-gora-docek-predsedniku-skupstine-albanije-uz-poruku-kosovo-je-srce-srbije/

Напиши коментар