Влада Србије, Јелена Милић и НВО-овско разбијање Србије (ВИДЕО)

Другарице не истом задатку: Соња Бисерко и Јелена Милић
Другарице не истом задатку: Соња Бисерко и Јелена Милић

Све ово што у видеу слушамо о Јелени Милић, а поред ње и о Динку (Сабахудину) Грухоњићу, Женама у црном, Наташи Кандић, Соњи Бисерко и другима који су се закачили на Сорошеву “сису” – јесте неспорна истина. Ипак, далеко је већи проблем то што је, у ствари, Влада Републике Србије, можда, и највећа “невладина организација” у овој, ваљда још увек, српској држави.

Озбиљни народи не допуштају да на њиховом тлу ровари ко како хоће и како му се свиди. У правим државама забрањено је да се ради и делује у интересу неке стране силе и то се жестоко кажњава. Чин велеиздаје је свакако оно што раде бројне невладине организације у Србији. Једноставно, многим Србима (а има и ту и националних мањина, па и оних који су се у Србију колико јуче доселили) осладила се лака пара: потребно је само да што више оцрњујеш свој народ и тиме си себи обезбедио дебелу плату и лагодан живот.
Александар Вучић је ту апсолутно немоћан. Чак и када би хтео да се нешто поправи на том плану, а против издаје земље и народа, зауставили би га они министри које су поставили западни управитељи Србије. Заправо, председник српске владе уопште није моћан како се то приказује, јер у стварности њега готово нико ни за шта не пита нити га зарезује – осим, можда, лажног доктора, то јесте, министра полиције и човека званог Ваздуплохов. Ваљда су та двојица једни од ретких у држави који верују да је њихов “шеф” некаква “марка” и ауторитет.
Уосталом, издајничке НВО добијају новац и подршку из саме Владе Србије – и то нам све казује. Отуда, уколико Срби имају намеру да очувају и спасе своју земљу и народ, они најпре морају да у Србији инсталирају српску владу, која ће стриктно следити српске интересе. Како у економији, тако и у унутрашњој и спољњој политици.


Извор: Зекаоница
друштво, НВО, окупација, политика, србија
http://www.magacinportal.com/2016/09/08/vlada-srbije-jelena-milic-i-nvo-ovsko-razbijanje-srbije-video/

  • 4
    Shares

Напиши коментар