Ана Ђорђевић: ЕУ није Европа чији вредносни систем треба да усвоји ико, поготово не Срби

Aна Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

Ана Ђорђевић, борац за права Срба на Космету, гостујући на новосадској ТВ Балкан отворила је бројна питања која тиште српски на род, посебно она која се тичу Косова и Метохије и Републике Српске.

– Зашто Брисел држи у фиокама ОВК оптужнице и не покреће истрагу о трговини српским органима, иако Дик Марти то све инванзивније портенцира? – упитала је Ана Ђорђевић, приметивши да се акредитовани шишптарски представници „ушетавају у Брисел“ и да таква „ЕУ није Европа чији вредносни систем треба да усвоји ико, поготово не Срби“.

Она је подигла свој глас за повећање мера безбедности Срба на Косову и Метохији.

– Тачи може да буде председник само својој ОВК терористичкој герили, а не Србима на Косову.
Косово остаје српско – поручила је Ђорђеевићева.

Она је послала директну поруку Сулејману Угљанину, Харадинају, Тачију и војвођанским сепаратистима да неће моћи да комадају Србију и да им српски народ то неће дозволити.

– За распад старе СФРЈ је крив Алија Изетбеговић изласком из Кутиљеровог план, а не Радован Караџић чију пресуду негира и сам шпански судија из Трибунала. Што се тиче Хрватске, Туђман је тај који је избацио Србе из Устава Хрватске 1990. године, а не Милошевић Хрвате. Стога, та догма западних центара и лобија “Срби су криви за све” све мање пије воду и у светској јавности која је почела да поставља питања о правој истини – изнела је Ђорђевићева.

Она је подсетила на Алијину Ислсмску декларацију из 1970. године „која је још тада позивала на унитарну етнички очишћену БиХ од Срба“.

– Време је да се демистификују лажне пропаганде спровођене системски против српског народа, а притом анатемишући страдања Срба. Светска јавност треба да се упозна са истином – закључила је Ана Ђорђевић.

Извор: Искра

  • 84
    Shares

Напиши коментар