„Делије“ послале поруку српским „одметницима“ у Словану

„Патриотизам, част и образ ствари су важне. Свака част свакоме ко не игра против државе лажне“ Фото: Марко Јовановић/Телеграф

Навијачи Црвене звезде су на трибинама стадиона „Рајко Митић“ разливи транспарент са поруком упућеном српским фудбалерима у словачком Словану, Александру Чаврићу и Дејану Дражићу који су одбили да играју против косовског Фероникелија.

Патриотизам, част и образ ствари су важне. Свака част свакоме ко не игра против државе лажне – стојало је на трибинама током првог сусрета другог кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Хелсинкија. Црвено-бели су победили 2:0.

И навијачи Слована су данас на спорној утакмици са Ферокелијем истакли своје мишљење о целокупној ситуацији и одлуци српских фудбалера да не играју утакмицу против шиптарског клуба са Косова и Метохије. Слован је обрадовао навијаче победивши на свом терену, a nа трибинама је у једном тренутку развијен транспарент посвећен Србији и Косову.

„Са Западом у дилу, то је проверена шема, али добро знајте, предаје нема! Космет света српска земља“

Свака част фудбалерима Александру Чаврићу и Дејану Дражићу на одлуци да својим неиграњем ставе до знања шта мисле о лажној НАТО држави, али и навијачима који боље од политичара знају шта је патриотизам и национални интерес. Гест словачких навијача не треба ни коментарисати. Велико Вам хвала Словаци за подршку, а српске патриоте знају да ово није први пут да ос Словака добијамо подршку у борби за ослобођење Косова и Метохије од нато окупатора и њихових овк слуга.

Прочитај још: Чеси: Косово је српско

Извор: vesti-online, Магацин

  • 20
    Shares

Напиши коментар