Уместо казне за паркинг „поздрав из Врања“


Фотографије које сведоче о несвакидашњем гесту надлежних из врањског „Паркинг сервиса“ преплавиле су друштвене мреже.

Возач из Румуније паркирао је аутомобил у центру града, али није успео да СМС поруком плати паркирање, па је на парчету папира руком написао да се извињава и да ће покушати да реши проблем са ромингом. Надлежни у „Паркинг сервису“ су одлучили да помогну човеку, па су послали поруку у његово име и пожелели му леп дан. У поруци се наводи да је карта плаћена и „пуно поздрава из Врања“.

Директор „Паркинг сервиса“ Марјан Станковић каже да су га тог дана позвали контролори и рекли да им је жао да човеку пишу казну јер се није снашао око слања поруке за плаћање паркинга.

– Дошао сам и у договору са контролорима послао поруку са свог телефона, а уместо казне на ретровизору смо му оставили обавештење да је карта плаћена и „поздрав из Врања“ – прича Станковић.

После 15 минута појавио се возач из Румуније, који није могао да сакрије одушевљење гестом запослених у „Паркинг сервису“. И сам је направио неколико фотографија и рекао да из Врања одлази са најлепшом успоменом.

Иначе, људи који немају картице српских мобилних оператера не могу да плате паркирање СМС поруком, већ морају да купе картице на једном од два продајна места. Директор „Паркинг сервиса“ напомиње да се ради на отварању нових продајних места, која би била доступна у свим деловима града.

Извор: Новости

Напиши коментар