Црна Гора: Ухапшен и од стране полиције повређен политичар Марко Милачић (ФОТО)

Хапшење Милачића

Полиција је око 11:20 сати у центру Подгорице ухапсила предсједника Праве Црне Горе, Марка Милачића и генералног секретара те партије, Владислава Дајковића.

Око 11 сати дошло је до инцидента када је, како тврди Милачић, полиција „непрописно и незаконито“ зауставила возило Праве са реквизитима, након што су покушали да одрже прес конференцију испред зграде Врховног државног тужилаштва.

Милачићу је полиција ставила лисице на руке након што се попео на кров аутомобила, како би одржао говор који је требало да одржи испред зграде тужилаштва.

Права Црна Гора: Полиција Милачићу поломила шаку


У незаконитој и насилној акцији полиције предсједнику Праве Црне Горе Марку Милачићу нанијете су тјелесне повреде у виду фрактуре палца лијеве шаке, хематома и огреботина у предјелу руку и ледја, саопштили су из ове странке.

Марко Милачић је због санирања нанијетих повреда из Управе полиције возилом Хитне помоћи упућен у Ургентни центар, гдје се тренутно налази и где је најавио да ће се ускоро обратити јавности.

Права Црна Гора најстрожије осуђује сраман терор и хапшење Предсједника Марка Милачића и других чланова Праве Црне Горе“.

Извор:  ИН4С

  • 807
    Shares

Напиши коментар