Безобразно – сатиричан текст


Више Вас не поштује нико, чак ни ваши полтронски страначки војници
Више Вас не поштује нико, чак ни ваши полтронски страначки војници

Прво да упутим извињење људима који прате мој блог због неких речи који овај талог са слике изазива у мени, па ћу и такве речи корисити, они боље нису ни заслужили. Са друге стране хтео би и да Вам се захвалим посетиоцима што ми посетом указујете поверење, а заједно смо јачи. Тема је издајничка, корумпирана, марионетска власт намучене и понижене Србије.

Маратонци би рекли; ко овакву власт има ни пако му неће тешко пасти, мада морам признати понекад се запитам да ли се живот у Србији претворио у пакао којим крстаре зомбији који су некад били људи, а данас су сенке које се не смеју и не радују ничему, само сподобе које тумарају, неспремни на отпор оваквим хоштаплерима који владају.

Свако јутро, сваког дана се запитам који је праг толеранције овог народа, докле он може да трпи и да се прави како се не догађа ништа лоше, док се свакодневно прилагођава на све гори и тежи живот.

Пошто је једна од највећих мана људи у Србији (поред гостопримства које упућују свакаквим белосветским идиотима) да лако заборављају, рекох себи, ајде да мало подсетимо људе ко је од наших политичара „заслужан“ за наш живот. Не може да шкоди (сем мени као аутору, у овој полицијској земљи цензуре свашта је могуће), а може да помогне, можда прочачка вијуге, па то неким случајем може да се искористи на следећим изборима.

Дакле, Влада Србије, скуп подмитљивих малих мишева, чији је једини мотив и интерес, лични интерес. Каква држава, народ, национални интерес, тих фраза се можда сете пред изборе, у принципу за тумачење ових речи морали би да консултују Буквар. Понекад ми није јасно како су се скупили, ако су их скупљале њихове стране газде обавили су одличан посао, јер ово такмичење „први морон Србије“ је добио своје победнике. Какве су то величине додатно нам је потврдио Викиликс, бедније тешко може бити. Него да кренемо редом, језиком улице;

Борис Тадић БоТа – зашто трошити речи, човече само иди, што даље од нас, од Србије, ова земља није имала беднију историју него под тобом, чак и кад смо били вазали верујем да је било боље. Носи се и ти, и све твоје интеграције, регионалне, европске и евроатланске. Интегриши се негде у свет и одј..и у троскоку.

Мирко Цветковић – радио за светску банку, кажу у биографији. Па зар ти тамо није било лепо човече? Зашто си се прихватио овог премијерског посла? Памтим твоју изјаву како је Србија изашла из кризе, је..те, чак и данас тражим узорке ове изјаве, фантастично. Ма не могу нешто ни да те критукујем, нешто ми дође жао, пали назад у ту светску банку, буди тамо наш тројанац, убеди и њих како кризе бре нема више, нек се сј..у тотално.

Тамара Стојчевић – ко си је…е ти?! А ево видим биографију, ааааа од 2002. до 2004. године била је заменик члана Републичке изборне комисије, значи заслужна, мало се забројавала, а за узврат добила генсек место. Живела Србија, сваки дан да понављаш, јер ово је могуће само овде.

Ивица Дачић – е па Дачке тебе знам, памтим те ја још из времена Слобе. Тада си критиковао нато плаћенике, југенд по улицама Србије, а ти исти су веровали да те више неће видети након 5.октобра, кад не лежи враже, ти зајашио, преживео све полтичке комбинације. Чак те ових дана помињу као премијера, а видим и амери те хвале, аууу ал’ је тебе кренуло. Али вешт си, заслужујеш, јеб.га, народ слабо памти, ево данас причају како се ти једини бринеш за Србе на Космету, како си оштар. Ако, тупавци те заслужују, ћурке нису за боље него да служе за исхрану амбициознима. Са свима ти можеш, величина бре.

Божидар Ђелић – е матори, још возиш оног југа кабриолета? Какав си ти шмекер, не капирам што се народ спрда па те зове мики маус. Кајла си ти, дошао из француске, зајашио и не силазиш, а народ се спрда, ма боли тебе уво, ти си себи намако, а ко се љути улети му к.ти. Кад дође време за тебе се не бојим, спаковаћеш се у свој југуић и запалити у три лепе француске.

Јован Кркобабић – добар притисак данас, лековe си попио? Ма не бре, не кажем ја да си стар, таман посла, ово је бре земља великог наталитета, а ти се не секирај, немој случајно да препустиш посао неком млађем, па и пензионери имају право на живот, па таман он трајао дугоооо. Чему се ти надаш питам се.

Верица Калановић – довољно је рећи Г17, гробари српске економије, интересна заједница, јул са другим именом. Од Прве петолетке из Трстеника до потпредседник Владе, аууу баш се напредовала, свака част, а млађа си од аутора овог текста, мора да си и много стручнија, нема друге.

Вук Јеремић – е мој Вуче овцо. Каже викиликс да си био на граници суза када су ти ваши амерички пријатељи рекли да ће нам ампутирати Косово као болесну, гангрезну ногу. Можда си ти учинио много, али ти си буразеру жутаћ, нема ту назад. Док трају они, трајаћеш и ти, мада како је Ботица сујетан можда зглајзнеш и пре. Је..га, не знам шта би ти више рекао, спречи што можеш, не видим шта би друго могао да радиш, добро понекад си као националиста, волиш да се прејеб..ш са оном кучком Косоровком, али ипак су интеграције изнад тога, сви бре морамо да се волимо, до гроба.

Драган Шутановац – јаооо Шуле, морам да запалим цигару, да мало „искулирам“ плашим се повуће ме твоја дела да напишем свашта. Е ево ме, никотинска криза задовољена. Матори, па ти си краљ, ти се у све јебе.о разумеш, бавио си се чак и навијачима, а данас сјеба..ш ово мало бедне војске које имамо, додуше нешто опремаш и за нато мисије. Кладим се да си више превео у бази у Охају него у кабинету, него матори, јесу ти амери дали неки сат за колекцију, неки од морнаричких фока, а? Ма баш те брига, шетају се сатићи, пева таст на увце, кафаница, чист хедонизам, плус си министар војни, воле жене то.

Снежана Маловић – министар правде, ја госпођо кад мало боље размислим не видим шта ти радиш на тој својој функцији, она је обично виртулано местo. Та твоја правда је умрла оног дана кад су нас зајахали ови твоји са којима нас јашеш и данас. Ко зна где је правда сахрањена, да бар знам да ти кажем место па да јој упалиш свећу, покој јој души. Зато су ти и потурили ове полтронске судије, јер ви као и Тито, признајте само суд партије. Можда евентулано да сачекаш да видиш тражи ли Хаг још неког Србина да потпишеш тај налог, ваучер за испоруку.

Душан Петровић – министар пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде, ти као и колегиница изнад, немаш чиме да се бавиш. Него да те питам, има ли још које село са становниоштвом у Србији? А трговина, мислим сем Делте (који никако није монополиста), ради ли још ко? Шуме, тога још има, видим и ту нека мафија сече последња стабла, а ту су и наша „браћа“ албанци са којима треба да се интегришемо, видим секу српске шуме као да је амазонска у питању, више нећемо имати ни где да се одметнемо. Водопривреда, зар то нисмо већ продали кока коли, пепсију и осталима? Чима ти заправо газдујеш?

Небојша Ћирић, министар економије и регионалног развоја – регионални развој чега? Тајкуна? Које економије? Нема теби буразеру дуго да газдујеш ту, пропао ти сектор, остао пепел, можда да га прикупиш, па да пепео проспемо са кале, кале, кале (значи брдо) у ушће, за успомену и дуго сећање.

Милутин Мркоњић, министар за инфраструктуру и енергетику. Мрко, Мрко, градитељу скадра на бојани и чардака. Како иде Коридор 10, напредује, а? Ма да ми узмемо још неки кредит злу не трбало, нека се нађе. Видим не излазиш из лакосте, да тражимо неки кеш од њих, па таман нека им стоји реклама на банкинаma твојих непостојећих аутопутева. Искомбинуј нешто, привиј неког на јуначке груди, само нека се гради, ми бре незадрживо срљамо у просперитет.

Милан Марковић, министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу – ти буразеру свој посао одлично радиш. Санџак само што се не одвоји, војводина исто, Срби су постали мањина у својој земљи, више ни зуба не смеју да обеле. Педери марширају, НВО је заштићен као мечка Божана. Нема шта, верујем да ти једини добијаш прелазну оцену код газда у Вашингтону, а можда падне и неки бонус, очигледа пример да се труд исплати.

Жарко Обрадовић, министар просвете и науке – шта рећи, деца фантастично постају све тупља, па и такви чим добију диплому пале преко јер је то у (мега)тренду, ови који остану су неспособни за живот, баш се лако управља са њима. Ма пусти науку, ко се од тога леба најео, са тим се не замарај, имали смо једног Теслу, Пупина… шта ће нам више.

Снежана Самарџић-Марковић, министар омладине и спорта – е ова жена је феномен. Докторирала хулиганизам и насиље у спорту. Од када је са Тадићем и Толетом Караџићем кршила закон о Насиљу, и шљемала шампањац у ложи Маракане, од тада решава приватизацију у спорту, да будем искрен ја се више и не сећам шта ту треба да се отме, пардон приватизује.

Зоран Станковић, министар здравља – ти си човече био цењен у својој професији, шта ти би да се са овима ухватиш у коло ја не знам. Шта су те изварали, обећали, а можда си ти видео да од поштења у Србији нема много па си одлучио да узмеш ловину, јеб..а то не знам. Баш си пљунуо на себе кад си заиграо ово колце.

Расим Љајић, министар рада и социјалне политике – у неким моментима ти си већи Србин од Срба. Увалили ти Хаг, а ти си био умеренији од ових марионета из владе. Често искрен, можда и превише, често си и причао о проблемима у свом сектору (остали сектори их немају, тамо је бајка), али свједно, и теби далеко лепа кућа. Ко је са њима плесао загадио се заувек. Сад се бавиш фудбалом, навлачење спонзора за ФК Нови Пазар, ако бре, млади морају да се баве иглом, пардон игром и спортом.

Оливер Дулић, министар животне средине, рударства и просторног планирања – ево га овај, сајтови од по 20 сома, билборди и скупљи, сад је еколог, чисти човек Србију, највише од пара. Школама ваља компјутере своје фирме јер је бизнисмен, увек има најбољу понуду на тендеру и не, није у сукобу интереса.

Предраг Марковић, министар културе, информисања и информационог друштва – ко састави овај сектор, и одакле тебе исукаше није ми јасно. Пошто ту ионако ништа не радите ово треба дефинитивно укинути, само се млатите безвезе на посао, мислим жао ми да плаћате маркицу и тако то, гужва је у превозу.

Горан Богдановић, министар за Косово и Метохију – ово више не постоји, преименовано је у министарство за велеиздају.

Срђан Срећковић, министар вера и дијаспоре – између редова – замајавање дијаспоре да овде улажу (па нису они девизе брали на дрвету човече) и срозавање угледа цркве и регистровање секти и форсирање истих. Чудесан посао, а сигуран сам одлично плаћен.

Сулејман Угљанин, министар без портфеља – ономад, за време владања Слобе овај утeкао у Стамбол, али данас Брамерц не пита ко су били његови јатаци. Србија га више не јури за рушење уствног поретка, чак шта више, то су му биле квалификације за министарство.

Е сад, ово је влада, али за сваког на политичкој сцени има места, све Вас ми волимо, оног лупежа Вељу, тајкунско мезимче Чеду са свих 20 његови горила, Коштуницу у илегали, Радикале, Хомена, Тому, Вучића, династију Кркобабић, онда мислимо и на ове из којекаквих агенција; за поморске несреће, за чување крзна непрцаних лисица, за мужу птичјег млека, ма има вас као тма, ко ће вас све побројати, али да знате, мисли овај народ на вас од јутра до мрака, често вас се сетимо па нам нека милина прође кроз груди, просто нам дође да…

Заборавио сам Палму, његов грех је што је са вама, иначе вас сваки дан учи да треба бар мало дати и народу, макар ћушнути мрвице са стола када се наждерете вруће јагњетине и заливате је симфоном соде и килом вина.

И тако, остало ми још да нагласим за ове из полиције, БИА, и слични вама, овај текст је сатиричан приказ реалности у Србији, мислим потпада под уметност и као такав не може бити кажњив, јер ако педери могу да скрнаве Патријархову слику и српску заставу, а то није кажњиво јер је уметничко изражавање, онда ето да нагласим да се и ја уметнички изражавам овим текстом. Мислим, скроз је глупо да идем у апсану за ово.

П.С. Док ви анализирате шта сам ја налупетао и да ли да ме, што би Хрвати рекли „процесуирате“, овај ваш регионални пријатељ каже ‘вако:

Тачи: Преузећемо Јариње и Брњак

Косовски премијер Хашим Тачи потврдио је да ће 16. септембра косовски полицајци и цариници, уз Еулекс и Кфор, преузети административне прелазе Јариње и Брњак.

Он је додао да ће косовске институције договор о царинским печатима спороводити са ЕУ и САД, а не са Београдом.

„Имплементацију споразума ћемо спровести с међународним фактором, а не са Србијом“, рекао је Тачи у интервјуу Радију „Слободна Европа“- редакцији на албанском језику.

Упитан шта ће бити ако Београд, као друга страна у дијалогу не буде спреман за спровођење договора, Тачи је одговорио да је Београд у овом прцесу „у потпуности без утицаја“.

Он је навео да је, после споразума са Кфором почетком августа, дошао тренутак за примену споразума за успостављање контроле на пунктовима код Јариња и Брњака.

За приходе са тих пунктова, прикупљене за робу из Србије, Тачи је казао да ће бити уплаћивани директно у буџет Косова.

П.С.С. Пошто сте ви мртва пувала, али наш народ на Космету није, они кажу овако;

Барикаде на северу Косова

У северном делу Косовске Митровице вечерас су на две локације на путу поставиљене препреке.

Шљунак је истоварен на путу између Звечана и Косовске Митровице, као и у близини такозваног источног моста.

Саобраћај се на овим местима одвија једном коловозном траком.

Председник општине Косовска Митровица Крстимир Пантић изјавио је да су препреке самоиницијативно поставили грађани, у насељу Бошњачка махала и на излазу из Косовске Митровице према Звечану, због најаве косовских званичника да ће уз помоћ Еулекса, Косовска полиција и цариници преузети контролу на прелазима на северу Косова.

Ситуација у граду је мирна, иако напета.


Напиши коментар