Застрашујуће: биолошки рат против Срба!

92% од контролисаних парцела засејано генетски модификованом сојом!
92% од контролисаних парцела засејано генетски модификованом сојом!

Податак који је изнео проф. др Јан Боћански, директор завода за заштиту биља, да је од контролисаних парцела 92% било посејано генетски модификованом сојом недвосмислено указује да је биолошки рат против становништва Србије започет.

Taкође овај податак указује да је Влада Републике Србије противуставно, незаконито и на мала врата (без измене закона) легализовала узгој генетски модификованих организама и дала зелено светло ексклузивним увозницима да увозе генетски модификовано семе соје. На јесен ће та иста однарођена, злочиначка Влада инсценирати сукоб пољопривредних произвођача и инспекцијских органа и у циљу изласка у сусрет захтевима преварених сељака легализовати узгој генетски модификованих култура.

Још је трагичнија чињеница да та иста инспекција није контролисала парцеле под кукурузом, сунцокретом и уљаном репицом зато што је ексклузивни увозник Монсантових семена МК Група чији је власники бивши директор Демократске странке.

ГМО расадник најтежих болести!

Научни податак да лабораторијски пацови постају стерилни у трећој генерацији, поред појаве других 65 најтежих болести, очекују и људску врсту.

Зато позивамо целокупну јавност на општу мобилизацију, ми смо осуђени на пропаст, на умирање у најтежим болестима и нестанак са лица земље само због профита људи којима ништа није свето и који отворено спроводе геноцид над сопственим народом.

Не постоји Влада на свету која је пала ниже од Владе Србије.

Не постоји Влада на свету која се одрекла сопственог народа и за рачун злочинаца спроводи геноцид над њим.

Ту привилегију да под таквом квалификацијом уђе у светску историју је освојила Влада Србије.

Упозоравамо становништво Србије, када нам на рукама почну умирати сопствена деца, нећемо имати право да се бунимо, јер смо им данашњим ћутањем омогућили, а корумпиране злочинце подсећамо на народну изреку да ничија свећа није горела до зоре.

Биолошки рат је започео, нико неће бити изузет, Србија се налази пред брисањем са географске карте света.

Аутор:  Никола Алексић
Извор: http://www.dverisrpske.com 

Напиши коментар