Шта још треба од Срба?


Да преговарамо са убицама и криминалцима?
Да преговарамо са убицама и криминалцима?

Мора да смо се ми Срби опет нешто гадно замерили Америци чим поново траже Данак у крви. Још се треба понизити,још више се сагнути и ћутати пред дежурним светским полицајцем.

Србија мора да има добре односе са свима. Нарочито са Тачијевом државом. И са Европом, и са Америком. И, не сме никога да тужи. Србија мора све да препусти међународној заједници, јер је глупо да се Србија меша у своју историју. Јер, Србија нема алтернативу.

А Косово има Тачија, подршку Америке и Европе, има дрогу, оружје, улицу Била Клинтона, има Брисел. Што је побијено, побијено је, што је протерано – протерано је, што је отето – отето је, било па прошло, идемо напред, ка Европи која је ”имала очи да би не гледала”, ка Европи која захтева стандарде, која тражи уређени Балкан, која тражи да Срби дају легитимитет бомабама, бубрезима, батинама и бољој будућности, без анестезије, без буке и беса?

Љутња се неће толерисати, као ни претерано таласање. Волимо Француску као што је она волела нас. Волимо Европу као што је она волела нас?Почели су тако што су нам вадили бубреге на живо, али сва је прилика да је у току операција у којој нам ваде мозгове, али то мало ко примећује…јер сада смо под тоталном анестезијом…још мало и бићемо приведени у Уједињено царство ужаса,нека нам је Бог у помоци…

Аутор: Мила Баста


Напиши коментар