Окупација


За већину политичара у Србији америчка амбасада је једина институција коју поштују
За већину политичара у Србији америчка амбасада је једина институција коју поштују

Нема нам мировања док се не ослободимо унутрашњих окупатора. Нема одмора док траје – обмана!

Србија је окупирана изнутра. Први пут у нашој историји. Окупирао нас је властити политички олош. Налогодавци су изван Србије. Они су извршили лоботомију политичког олоша и управљају њима. Теледиригованим навођењем сломили су економску кичму Србије и разорили друштво и државу. Остварили су своју вековну тежњу да се освете Србима и да их казне као побуњенички и реметилачки народ на Балкану. Успели су у томе што су вековима сањали.

Раније нису могли јер наша политичка елита, без обзира колико неспособна, корумпирана и нарцисоидна била, није била издајничка и знала је да је највећи грех издаја националних и државних интереса. Проблем наше националне елите последњих два века је тај да они раде супротно интересима сопственог народа, не због тога што они то намерно хоће да раде, него зато што не разумеју историјске токове и доносе непромишљено одлуке, улазак у прво и друго велико клање, распад Југославије, НАТО бомбардовање и сулуд покушај отпора вел иким силама, жртвујући свој народ увек због нечијих других интереса и извлачећи најгора могућа решења за нас. Проблем данашње квазиелите је тај што она отворено ради за интересе страних држава и страних обавештајних служби. Тајне забелешке Викиликса најбољи су доказ те националне издаје. Има једна фантастична сцена у тим записима, када један од наших министара, слетевши на аеродром из званичне посете некој држави, мобилним телефоном зове америчког амбасадора у намери да одмах са аеродрома дође у амбасаду да поднесе извештај са пута, да би му амерички амбасадор рекао да није ништа хитно, да не жури, нека се одмори и да сутра дође у амбасаду. Страшно!

То ме подсећа на оне сцене које смо већ видели када весели премијер Живковић држи говор, а до њега надмено стоји, надгледајући га, амерички амбасадор Монтгомери, или када велики војсковођа Борис Тадић, као командант српске армије, стоји и гледа како се уништавају противавионски систем стрела 2М, преко 1.400 комада је тада уништено, уз надзор америчког амбасадора, задриглог хрчка, који је стајао у позадини те срамне историјске слике о нашој пропасти и издаји политичког олоша. Замислите војводу Живојина Мишића да тако понизно и скрушено стоји пред амбасадором неке велике силе и да беспоговорно извршава његова наређења. Да ли можете да замислите ту сцену? Наравно да не можете. Таква сцена је немогућа, јер је војвода Живојин Мишић био историјски лик у односу на ове данашње политичке креатуре за једнократну тоалет употребу. Наша пропаст се најбоље види у том распону од генијалног војводе Живојина Мишића до кловнова транзиције Тадића и Шутановца, узимам њих као илустрацију наше трагедије, па је потпуно разумљиво да се данас налазимо у таквој државној агонији из које не можемо да изађемо са политичким олошем на власти и опозицији.

Како се ближи време избора, Дачић се све више присећа националних интереса Србије
Како се ближи време избора, Дачић се све више присећа националних интереса Србије

Наступи разгоропађеног Дачића и подлог Ђиласа око параде поноса само су предизборни пропагандни трик, демагошко замајавање лаковерних грађана, који треба да наседну на нову превару и да на изборима гласају за исте политичке дилетанте, који ће наставити да воде исту политику уништавања државе и нације. Господо другови, не гласајте ни за власт ни за опозицију! Ако волите ову државу и ако желите да нешто урадимо добро за ову државу и овај народ, најљубазније вас молим да не гласате за те исте политичке скотове који су нас окупирали изнутра и којима су налогодавци у Америчкој амбасади.

Морам да кажем и то, познавајући добро америчку политичку сцену, да најбољи студенти са колеџа одлазе да раде у велике компаније или на високе државне положаје у адмистрацију САД, желећи да постану председници, министри или државни секретари, док су амбасадори шесторазредни службеници, без великог талента и без неког великог изгледа да успеју у својој политичкој каријери. Амбасадори који одлазе у друге велике државе још имају неки политички капацитет, али они које пошаљу на Балкан долазе по казни и они су јако скромних политичких могућности. Ако то знамо, онда можете да мислите какво је то понижење за председника независне и слободне државе, државе која је у крви изборила своју историјску самосталност да одлучује о својој судбини, да мора да реферише шесторазредном чиновнику Империје у растројству и да мирно стоји пред њим на пријему. Ко може да пристане на то понижавање?

Само онај који је уцењен и кога држе у шаци. То је изрежиран систем како се ради са свим окупираним земљама. Нема више потребе да се воде ратови, осим ако се не ради о онима који су превазишли све дозвољене границе које су им постављене и који онда морају да се казне, као што је то случај са Гадафијем, све остале државе добијају да њима управљају властити политички олош, који спроводе политику великих управљача света. Обавештајне службе Империје имају податке о сваком нашем политичару и знају шта су радили, знају какви су то скотови и мекушци, тако да могу да их у сваком тренутку уцене и да траже да ураде оно што је у интересу великих управљача света. Значи, у њиховим фијокама се налазе афере и досије сваког политичара, тако да се та документа извлаче на светло дана по потреби.

Онда када затреба. Рецимо, тај исти Дачић, који данас прича да треба да поделимо Космет са Албанијом? Па Србија се не граничи са Албанијом! Зашто то није предложио свом вођи Милошевићу, када га је служио. Све су то афере стављене у фиоку амбасадора, која ће бити извучене када томе дође време. Неки други српски политичари су уцењени на неки други начин, нема ту неке велике памети или их пусте да краду државу да би могли да их уцењују или знају њихове перверзне сексуалне настраности које чувају да би их контролисали, суштина је увек иста – мораш да радиш оно што ти кажу, што је против интереса твоје државе и нације, јер ако то не радиш онда ћеш бити смењен и бачен у заборав. Они који су истински непослушни и који више неће да спроводе наређења, такви се обично – ликвидирају. Тако је Фамилија наредила да се убије, рецимо, Линколн 15. априла 1865, јер је хтео да прави свој новац, који није био под контролом Фамилије и лажних ковача новца, тако је убијен, само после месец дана од избора, 2. јула 1881. председник САД Џејмс Гарфилд, који се противио мењачима новца, тако је убијен 22. новембра 1963 Џон Кенеди, док се некадашњи савезници били ликвидирани када су почели да воде самосталну политику: Милошевић, Чаушеску, Садам Хусеин, Аљенде и свако ко откаже послушност. И Ђинђићево убиство се налази на разини ових убистава, али су га они умотали у криминалну обланду да би сакрили своје незадовољство Ђинђићевом потребом да промени промашену политику која ће упропастити државу и нацију.

Окупација изнутра је подло и перфидно разарање државе и нације. Опаснија је него спољна окупација. Спо љна окупација је отворена и брутална. Базира се на сили и принуди. Јасна је и логична. Јачи табачи и насилно намеће своју вољу поробљеном. Све док се поробљени не побуни и отера окупатора. Поробљени имају природно право да се побуне и сва средства су им дозвољена у тој побуни за слободу и независност. Окупатор ризикује да после изгуби и своју сопствену државу. Међутим, окупација изнутра је као подла болест која разара здраво ткиво државе и друштва и која прети да потпуно поједе државу и друштво. Ми се сада налазимо у тој акутној фази тешке болести.

Ово је идеја коју домаћи издајници спроводе у дело, зашто им дозвољавамо?
Ово је идеја коју домаћи издајници спроводе у дело, зашто им дозвољавамо?

Ако све остане овако како је данас, онда је сасвим сигурно да ћемо изгубити државу и да ће Срби заиста и нестати. Не само да нам Албанци отимају вековну територију и да протерују Србе тамо где су они на Космету већина, него се растакање врши новим нападима на нашу државу, нацију и нашу сувереност. Помахнитали муфтија Зукорлић отворено заговара стварање бошњачке аутономије која ће, како то у нас бива, постати д ржава у држави. Егзибициониста Ненад Чанак ствара војвођанску нацију, државу и језик. Мађарски фашисти туку српску децу, док се Србија проглашава фашистичком државом. Фолксдојчери траже 32,5 милијарди евра да им Србија исплати, као да то све није већ завршено споразумом Тито-Брант, наравно, на штету нас Срба, неисплаћивањем у целости ратних репарација, Аустроугарска нам није исплатила оно што је требала и о томе нико не разговара.

Хрватске компаније траже назад своју имовину, без обзира што је Хрватска национализовала имовину српских предузећа у Хрватској. На све стране програмирано расуло и распад државе. Чекам само да нам одштету траже Римљани, Келти, Визиготи и Авари. Педери траже своја права. Парадирају по улицама и поносе се својом сексуалном различитошћу. Да ли можемо очекивати да содомости доведу своје партнере, козе, овце, псе, коње и магарад, на параду коју ће назвати – парада љубави и поноса, да би тражили да се поштују њихова сексуална различитост и њихове сексуалне слободе?

Где је крај овом лудилу? Има ли краја? Сматрам док траје окупација изнутра нема краја уништавању Србије. Једини начин је да се хитно ослободимо окупације изнутра. О томе сам већ све написао. Изнео сам све шта треба оперативно да се ради. Постао сам досадан и сам себи. Али, господо другови, нема нам мировања док се не ослободимо унутрашњих окупатора. Нема одмора док траје – обмана!

ВОЛ СТРИТ – опљачкани и све сиромашнији грађани САД већ неколико недеља окупирали су финансијско гангстерско легло Вол Стрит, тражећи да се промени систем у коме су богати све богатији, а сиромашнији све сиромашнији. Неколико недеља је неколико хиљада људи на улицама и политичка олигархија је послала полицију на њих. У неколико сати је ухапшено неколико стотина мирних активиста, који само протестују, неће да се склоне са улице и траже промену неолибералног бандитског система, али то показује сву лаж америчке демократије и пропаганде о грађанским правима. Када је угрожен тоталитарни систем и када су пољуљани темељи демократије и слободе у Империји у растројству, онда Гвоздена пета показује сву своју насилничку природу и брутално бране тоталитаризам. Зашто хапсе грађане који протестују против поретка? Зар то није парада поноса? Зар се они не боре за основна животна права и слободе? Зар то није важније од права педера и содомиста? Зар право на живот достојан човека није вредније од права сексуално различитих које нико не угрожава у њиховом избору? Наравно, великом брату не одговара да се грађани буде из наркотизованог рекламног спота, јер се тако урушава тоталитарни систем који је потпуно разорио цивилизацију и прети да уништи саму планету. Великом брату одговара да се потрошачке манипулације наставе, да роботизовани конзументи следе упутства из рекламних кампања мултинационалних компанија, да плаћени активисти својим егзибиционистичким наступима у јавности врше замену тезе о положају педера и лезбејки, како би се сакрила и прикрила права питања на која политичка елита развијених, такозваних западних друштава, нема никакво решење. И то је суштина проблема. Фамилија наркотизовано штампа папире које зову долар и евро, мислећи да ће тако решити духовну кризу која је у основи главни узрок пропасти капиталистичког друштвеног поретка. Не може се повећавањем допинга да излечи наркоман на умору. Империја у расулу је пред пропашћу. Дуг од преко 211.000 милијарди штампаних долара може се решити или светским ратом или социјалном револуцијом у Империји. Излаз из експоненцијалне функције штампања безвредних новчаница без покрића је светски рат или револуција. Империја води мање ратове које више не може да финансира, јер су рупе у државној каси све веће. Остатак света није за сада спреман да ратује. Остала је, дакле, само социјална револуција у Империји. Подржавам све слободољубиве и мислеће грађане Америке који су изашли на улицу у паради поноса Окупирајмо Вол Стрит, јер су дошли на право место злочина и једини начин да се спаси Америка јесте да дође до грађанско-социјалне револуције која ће срушити досадашњи систем и Америку вратити старим породичним и капиталистичким вредностима. Такву Америку волим и молимо се да грађани протестима на улици сруше тоталитарни режим и ослободе се окупације.

Интересантно је да режим у Србији и тајни сервис тајкунске Србије не придају никакав значај овим протестима. Уплашени су јер знају да таква једна социјална револуција следи у Србији. Нису све параде забрањене због педера и лезбејки, него због безбедносне ситуације, како је то отворено признао министар полиције, јер се режим уплашио да се не понови Пети октобар и да ће то бити његов крај. Не преносе се социјални протести из Њујорка, јер то ускоро следи у Београду. Нема им спаса! Готови су! Социјална револуција је пред нама! Србија је банкротирала. Политичарима, тајкунима и криминалцима треба конфисковати имовину. Ако то не ураде грађанске снаге, урадиће револуционарни комитет демагога. Не треба нам нова демагогија! Грађанин се сагињати неће! Устаните у одбрану грађанских слобода и права! У одбрану државе и нације!

Аутор: Бранко Драгаш
Извор: dragas.biz


Напиши коментар