Приручник за ментално здравље

Дакле, живимо у земљи у којој Соња Бисерко тражи да се злочини над Србима не квалификују олако као „геноцид“, а истину о Јасеновцу назива „српским митом“
Дакле, живимо у земљи у којој Соња Бисерко тражи да се злочини над Србима не квалификују олако као „геноцид“, а истину о Јасеновцу назива „српским митом“

Ове, 2о11. године, навршава се седамдсет година од једног од најстрашнијих злочина Хитлерове солдатеске у Европи: тада је, наиме, у знак одмазде за немачке војнике који су убијени у борбама са припадницима српског покрета отпора, у Крагујевцу и Краљеву побијено преко четири хиљаде људи( у Крагујевцу су стрељани и ђаци гимназије ) који су били криви само зато што су живи, то јест што припадају народу који је Хитлер осудио на истребљење.

Истовремено, у парадржавици Хитлерових највернијих савезника, Хрвата, трајао је невиђени покољ Срба које су домаћи нацисти, римокатолици и муслимани, убијали да би оправдали идеологију хрватског протонацисте, Анте Старчевића, по којој је „пасмина славосербска накот за сјекиру.“ Ако све то знамо, и ако знамо да је специјални Хитлеров изсланик за Балкан, Херман Нојбахер, рекао да су Немци на Балкану окупирали само Србе и Грке, а да су сви остали били њихови савезници, и ако знамо ( а о том је писао Карл Јасперс у „Питању кривице“ ) да је Винстон Черчил 1938. године Хитлеру преко новина „Тајмс“ послао отворено писмо у коме каже:“Да Енглеска доживи националну несрећу упоредиву са несрећом коју је Немачка доживела 1918. године, молио бих Бога да нам пошаље човека ваше воље и снаге ума“, како је онда могуће да евроатлантистичке НВО у Србији Србе ( баш Србе! ) оптужују за нацизам и фашизам?

Или, како је могуће да НАТО моћници, који, у име „људских права“, освајају и руше државу по државу, уништавајући срећне и спокојне људске заједнице , оптужују Русе и Русију за нацизам и фашизам? Књига „Печатових“ сарадника , др Зорана Милошевића и мр Владимира Димитријевића, „Европска унија, Русија и нови фашизам/ Где су ту Срби?“ ( ЗМ и Клуб српских родољуба, Београд,2о11. )покушај је да се одговори на то питање.

„Истина“ Соње Бисерко и Бранке Прпе

Дакле, живимо у земљи у којој Соња Бисерко тражи да се злочини над Србима не квалификују олако као „геноцид“, а истину о Јасеновцу назива „српским митом“. Иако се зна да су за убијање Јевреја Србије криви само Хитлерови Немци , кривица за овај злочин се приписује ђенералу Недићу и његовој марионетској влади , која је тобож основала логор сајмиште за истребљење Јевреја ( тако Хелсиншки одбор за људска права пише у свом извештају за 2оо6. )

Иако угледни јеврејски публициста, Јаша Алмули, указује на чињеницу да су само хитлеровци били криви за уништавање домаћих Јевреја, и да то доказују сва озбиљна домаћа и страна истраживања, иако је Сајмиште логор који се налазио на територији анектираној од стране Павелићеве НДХ, ништа не помаже: прича се наставља и наставља, до бесвести- Бранка Прпа, жена која се, због своје србофобије, нашла на челу једног од наших најзначајнијих архива, тврди да је Београд „патентирао гасну комору“.

Иако је камион-душегупка, у коме су убијани домаћи Јевреји, направљен у Берлину, на Химлеров захтев, и то у трамошњем Криминалистичко-технолошком институту, Бранка Прпа тврди да је Београд творац „гасне коморе“. Латинка Перовић, комунистичка мајка Друге Србије, тврди да је њена колегиница и истомишљеница, Оливера Милосављевић, чак доказала да је „српски фашизам аутохтона појава“.

У линију која води ка аутохтоном „духу паланке“, из кога се рађа „српски нацизам“ ( а о томе је, знамо, врло радо писао отац Друге Србије, Радомир Константиновић ), уклапају се и Светозар Марковић, и Никола Пашић, и Димитрије Љотић, и Слободан Милошевић. Срби су, по учењу Друге Србије, криптонацисти. И зато са њима треба поступати сурово и немилосрдно, све док се не „денацификују“.

Зато Прокић, „леви либерал“, узвикује:“Неће у Србији бити ништа боље док се не задиме ломаче свете шпанске инвизиције!“А Никола Самарџић, који је у младости био српски националиста, са уживањем каже да је антифашизам „једина идеологија којој су наука у прошлости и рационална морална филозофија одобриле СВА УПОТРЕБЉИВА средства“…А то значи-сви српски „фашисти“ ( рецимо, они који кажу да нам је Косово прече од ЕУ ) могу бити уклоњени СВИМ МОГУЋИМ СРЕДСТВИМА.

Покушај окривљавања Русије за други светски рат

Зато је књига коју препоручујемо у ствари штит – штит који нас брани од лажи и покушаја да се историја народа који су највише страдали од нацизма, међу којима су Срби и Руси, кривотвори. Из ове књиге се види да су Хитлеров долазак на власт финансирали монструми са Вол Стрита, који и данас спроводе свој „кризни менаџмент“ свуда у свету где желе да отму туђе. Из ње се види да савремена ЕУ елита покушава да Русију, скупа с Хитлеровом Немачком, окриви за Други светски рат ( иако су Чемберлен и Даладје тетошили Хитлера док је силом прекрајао Европу ).

Она разобличава низ митова који Хитлера покушавају да прогласе марсовцем, иако је он непосредан плод историје грамзивог империјалног Запада. Из ње се види како ЕУ у земљама бившег Совјетског Савеза подстиче сваку врсту резвизионизма, и Хитлерове савезнике из Другог светског рата претвара у борце за демократију.

Ту ћете сазнати зашто је САД децембра 2о1о. одбила да потпише резолуцију предложену Уједињеним нацијама којом се забрањује прослављање фашизма. Између осталог, зато што је после Другог светског рата саарађивала с нацистичким злочинцима , попут Клауса Барбија, на „антикомунистичком“ ( читај:русофобском ) фронту.) Где год дође НАТО, руше се споменици антифашистичке борбе. Грузија је, рецимо, дала 3оо ооо војничких живота у борби против Хитлера, да би амерички човек, Михаил Сакашвили, наредио да се величанствени споменик овим херојима у Кутаисију сруши. У Кијеву преживели нацисти редовно марширају, а евроунијатске структуре у земљи и ван ње их подржавају.

За то време, Путина оптужују да је тоталитарац, и спремају се да Русију оптуже за „нови фашизам“. Поред текстова Милошевића и Димитријевића, у књизи се нашао и поговор мр Зорана Чворовића, који је показао како се антифашистичка борба Срба из Другог светског рата вешто приказује као нешто сасвим неважно. Наравно, с јасним геополитичким циљевима. Јер, ако су Хрвати,босански муслимани и Шиптари имали своје СС јединице, а они су данас главни НАТО савезници на Балкану, онда је јасно зашто Србе треба демонизовати, отимајући им вековне територије.

Једном речју, ова књига вам помаже да сачувате здрав разум у доба безумља. А ко сачува здрав разум, спремно ће се борити за бољи и праведнији свет, свет у коме неће бити ни нових Хитлера, али ни НАТОа и вашингтонско-бриселског система међународног насиља и тероризма, света у коме ће и Америка и Европа ( укључујући Русију и Србију ) бити слободне државе слободних људи.

Зоран Милошевић, Владимир Димитријевић:Европска унија, Русија и нови фашизам/ Где су ту Срби?, ЗМ и Клуб српских родољуба, Београд,2о11. )

Извор: dverisrpske.com

Напиши коментар