Уништавање Срба на Косову – највећа срамота човечанства


Уништење под изговором заштите људских права: Емил Влајки
Уништење под изговором заштите људских права: Емил Влајки

Потпредседник Републике Српске из реда хрватског народа Емил Влајки сматра да ово што се данас догађа српском народу на Косову представља наставак двадесетогодишње демонизације Срба, истичући да је то највећа срамота коју човечанство у овом часу доживљава.

„Они су практично савремени Јевреји затворени у концентрационе логоре најужасније врсте фашистичког тоталитаризма који се испољава у облику хуманизма, људских права и сличних ствари путем којих настоје оправдати своје антисрпско понашање. На овај начин се жели уништити српски народ, а Косово је најбољи пример за то“, рекао је Влајки вечерас Срни.

Он је присуствовао молитвеном скупу у храму Христа Спаситеља у Бањалуци у знак подршке Резолуцији 1244 и Србима са Косова и Метохије.

Влајки је рекао да је он потпредседник Српске, али и хуманиста, јер је једнако бранио права арапског света против западног империјализма, додајући да се недавно сагласио и са Хрватима који су тврдили да је Хашки трибунал политички суд.

„Подржао сам Хрвате у БиХ зато што живе у ненорламлним условима бошњачке доминације која жели да их практично елиминише у БиХ“, нагласио је Влајки.

Бањалучки одбор Српске демократске странке организовао је синоћ на платоу испред Храма Христа Спаситеља молитвени скуп и паљење свећа у знак подршке Резолуцији 1244 и Србима са Косова и Метохије.

Молитвеном скупу присуствовали су функционери, чланови и симпатизери СДС-а, представници невладиних организација и многобројни грађани Бањалуке.

Извор: vesti-online.com


Напиши коментар