Синдикат правосуђа се оргијама забавља на својим сусретима


Девојке држе у хладним коморама да би им се тело охладило пре него што на њима сервирају храну
Девојке држе у хладним коморама да би им се тело охладило пре него што на њима сервирају храну

Атрактивна плавуша лежи на столу у црним гаћама. На ногама јој је постављен мезетлук од најфиније пршуте и сувог меса, а на грудима јој је исецкано воће. Ово није сцена из неког филма, већ сусрет Синдиката правосуђа Србије, на којем унајмљене наге девојке изигравају послужавнике!

Фотографије са овог догађаја послао нам је Драган Недељковић, председник Синдиката организација правосудних органа Србије, који је оптужио супарнички Синдикат правосуђа Србије да злоупотребљава организацију за личне интересе.
Страшно! Оне леже на столу, а поред њих лубенице. Фотографије су нам доставиле честите колеге, које су нажалост биле принуђене да присуствују том огавном чину. То личи на све осим на дружење радника правосуђа – тврди Недељковић.

Он такође истиче да поседује доказе о финансијским малверзацијама и да је спреман то да предочи надлежним органима и јавности.

Конкретно, поседујем доказе да на рачун Синдиката правосуђа Србије новац уплаћују фирме и појединци против којих се води кривични поступак или чији су блиски сродници у затвору – закључио је Недељковић.

С друге стране, Слађанка Милошевић, председница Синдиката правосуђа Србије, за Курир каже да су Недељковићеви наводи неистинити.

Важимо за смеран синдикат. Не знам одакле Недељковићу такве информације и слике. Никад нисмо унајмили голе девојке за своје сусрете. Уосталом, чак и да правимо баханалије, ми то радимо од наших пара – правда се Милошевићева.

Слика и прилика бахатости данашњице у Србији
Слика и прилика бахатости данашњице у Србији

Након што се информација појавила у медијима, јавила се мајка девојке која је била учесница ових синдикалних оргија, са тврдњом да је њена ћерка жртва трговине белим робљем.

Вечера се никад не завршава само на сервирању хране на женским телима, већ се над њима после одређени људи сексуално иживљавају. Већ десет година обе ћерке, Данијелу (31) и Слађану (30), покушавам да отмем из канџи мафије, али ни од кога у држави нисам добила подршку. Фотографију Слађане са прославе Синдиката правосуђа Србије, на којој се види како су на њеном телу служили храну, видела сам и одлучила да проговорим – кроз сузе прича Илина Обрадовић (венчано Савић).

Каже да су њене тужбе против одређених људи одбачене, док шест жалби стоји пред Уставним судом.

Садомазохизам

Сигурна сам да моје ћерке нису добровољно почеле да се баве проституцијом, већ су жртве трговине белим робљем. Сазнала сам да је на журки било шест девојака и шест младића, на чијим је голим телима сервирана храна. После тога се свашта дешавало. Садомазохизам, оргијање… Моја ћерка преживљава ужасне ствари. Држе је у хладним коморама да би јој се тело охладило пре него што на њој сервирају храну – прича Илина и додаје да је Слађану последњи пут видела на суду 2009. године, у процесима против појединаца за које верује да су умешани у трговину људима. Понавља да је сигурна да јој ћерка није својевољно отишла с њима.

Један од портира из Палате правде нудио ми је да за 2.000 евра откупим фотографије и видео -материјал са синдикалне журке, али нисам имала толико пара – очајна је Илина, која није хтела да открије име портира због евентуалне истраге.

Извор: Курир


Напиши коментар