Двери елиминисане из свих програма завршног дана кампање


Двери у породичној шетњи на улицама Београда
Двери у породичној шетњи на улицама Београда

 Држава цензуром показује свој страх од Двери!

 Од јутарњих програма, преко гостовања у информативним програмима током дана, па до целовечерњих емисија и завршних синоћних представљања на свим телевизијама са националном фреквенцијом Двери су избачене и елиминисане да се представе завршног дана кампање. 

Ниједан представник Двери није позван ни у једно гостовање током јучерашњег дана нити на једној телевизији са националном фреквенцијом. Посебно се то видело у емисији РЕЧ на РЕЧ на РТС 1 и представљању председничких кандидата на ТВ ПИНК. Паника од резултата Двери у власти и у опозицији учинила је своје и над Дверима је извршена максимална цензура у најгледанијим емисијама на крају ове изборне кампање.

Све то говори колики је страх од резултата Двери, али овакви постпупци изазивају згађеност бирача над онима који владају 22 године и нису пропустили ни последњи дан кампање да се поново намећу и гурају. Од Ђурђевдана више ништа неће бити исто у српској политици и победа Двери незауставиво долази без обзира на ову завршну цензуру која је још једном показала право лице владајућих у Србији.


Напиши коментар