Двери: Тадић јуче једно, данас друго, а сутра?


Да ли ће тзв. парламентарна опозиција истрајати у захтевима да се преиспита цео изборни резултат од 6. маја и утврде починиоци крађе народних гласова на чијем челу очигледно стоји Борис Тадић и његова екипа, или ће погнуте главе сести у посланичке клупе вајкајући се да ће неко и некада то утврдити?
Да ли ће тзв. парламентарна опозиција истрајати у захтевима да се преиспита цео изборни резултат од 6. маја и утврде починиоци крађе народних гласова на чијем челу очигледно стоји Борис Тадић и његова екипа, или ће погнуте главе сести у посланичке клупе вајкајући се да ће неко и некада то утврдити?

Саопштење Двери поводом Тадићеве кандидатуре за премијера

Дуже од једне деценије траје погубна мантра Демократске странке „Европска унија нема алтернативу“.

У току последњих дванаест година на добош су распродата скоро сва велика друштвена предузећа, укинуте су царине за робу са Запада и тако је задат последњи ударац посрнулој српској привреди; уништене су домаће банке и отворена су врата иностраним банкама са највећим кредитним стопама у окружењу; на стотине хиљада радника изгубило је посао, криминал и корупција расте на сваком кораку; усваја се срамна резолуција о Сребреници, даје се прећутна сагласност тзв. независности Косова, Војводини се даје статус државе у држави, ништа се не чини поводом сепаратизма у Рашкој области и Врањској долини; кметовски се прихватају захтеви Брисела и Вашингтона да се мора разградити Српска Војска и Црква, да се мора организовати геј-парада и да се усвоји закон о правима детета који ће нам, у ствари, одузимати децу ако их васпитавамо у традиционалном духу… 

Борис Тадић, као човек који је последњих осам година био председник Србије, а пре тога обављао министарске функције, као председник Демократске странке која је узурпирала све институције и државне функције свела на једну адресу председника на Андрићевом венцу, који је из свог кабинета био и кадија, и судија и џелат, не прихвата вољу народа који му је јасно поручио да га више не жели на политичкој сцени. Тадић се, нажалост, не угледа на своје безалтернативне европске пријатеље и налогодавце који, ипак, напуштају политику када изгубе на изборима. Напротив, он се прихвата функције председника будуће Владе.

Зашто Тадић то чини?

Да ли зато да би заташкао и прикрио све трагове криминала, корупције и тајкунско-страначких дилова који су цветали за време његове, и не само његове власти?

Да ли зато што по диктату Брисела и Вашингтона мора да заврши све започете послове у вези са Косовом и Метохијом, са могућим дезинтегративним елементима у Војводини и Рашкој области?

Да ли зато што ће у скоријој будућности поново потегнути тему продаје Телекома, коју смо тешком муком прошле године успели да сачувама у српским рукама?

Да ли зато да сакрије трагове бескрупулозне изборне крађе од 6. маја ове године са надом да ће тако успети да „сачува“ странку, не схватајући да ће га афера „подрум“ срозати много ниже на страначкој лествици и друштвеној историји од оног тренутка када је узлетео са афером „Бодрум“?

Сада се Борису Тадићу, који је 20. маја рекао да неће бити премијер, а јуче да хоће, као бумеранг враћа једна реклама из његове прљаве кампање која је била намењена његовом политичком противнику: „Овај човек јуче је говорио једно, данас прича друго, а сутра?“

Очигледно је да се план бриселско-вашингтонских шахиста да се предизборним, изборним и постизборним махинацијама са пионима српске политичке сцене, суштински ништа не промени у земљи која се распада, остварује у пуном његовом обиму.

На крају, шта би са изборном крађом? Да ли ће тзв. парламентарна опозиција истрајати у захтевима да се преиспита цео изборни резултат од 6. маја и утврде починиоци крађе народних гласова на чијем челу очигледно стоји Борис Тадић и његова екипа, или ће погнуте главе сести у посланичке клупе вајкајући се да ће неко и некада то утврдити?

Да ли ће и до када грађани Србије немо посматрати још једно изневеравање њихове воље и планско уништавање земље и њихових живота, остаје да се види.

Двери настављају рад на ширењу истине о изборној крађи, јачању структуре Покрета за живот Србије, као и редовном обавештавању грађана Србије о свим махинацијама тајкунско-страначког система, као и активној борби против оних који уништавају животе и грађана и наше Отаџбине.

Аутор: Информативна служба Двери
Извор: Двери Српске


Напиши коментар