Улазимо у доба диктатуре приватних банди

Жути режим легализује отимачину од гладног народа
Жути режим легализује отимачину од гладног народа

Уз подршку државе, приватни утеривачи дугова од данас могу да упадну кад год у ваше станове и пописују, отимају, распродају!

Од данас Србијом крстаре приватни утеривачи дугова под покровитељством државе чији је једини задатак да наплате дуг, a за тај посао одобрена су им сва средства. Ти утеривачи дугова могу да упадају у станове, плене и пописују шта стигну, отимају и распродају. Србија улази у нову фазу отворене диктатуре у којој ће приватне банде уз подршку режима спроводити терор и владавину страха

Наиме, основане су 334 агенције за утеривање дугова. Тиме је отворена могућност да сви они грађани који нису платили, на пример, ТВ претплату или рачун за струју, могу да очекују утериваче дугова пред кућним прагом. Режим је, дакле, одмах након избора кренуо са још једним ударом на народ и домаћинства.

Ствари се жестоко убрзавају и када је у питању целокупна економоска ситуација у земљи. Цео економски систем је пред колапсом. Буџет је скоро празан, буквално. Домаћи банкарски систем је пред пуцањем, док ММФ као услов нове наркоманске транше кредита тражи да се пензије смање на пола и да се повећа ПДВ на 23%! (чланови фискалног савета захтевају да ПДВ буде повећан на 22%).

То фактички значи убрзање ликвидације ионако девастиране домаће производње и целокупне привредне активности и дефинитиван прелазак државе и народа у дужничко ропство.

Аутор: Данило Тврдишић
Извор: Двери Српске 

Напиши коментар