Трују нас отровима са неба


Обратите пажњу на небо над вама, свакодневно се појављују овакви трагови над Србијом

Шведски политичари признали су да је бели траг на небу који остаје после авиона дефинитивно отровна мешавина хемикалија, вируса и метала који се колективно називају „кемтрејл“, а о чему је Курир у више наврата писао.

Ти дуги бели млазови на небу представљају опасну мешавина отрова. За разлику од оних уобичајених трагова који настају од кондензације после проласка авиона, ови су густи и спорије нестају – рекла је за шведске медије Пернила Хагберг, вођа Странке зелених. Она је прва политичарка која се јавно изјаснила о овом проблему и за шведске новине „Катринехолмс курирен“ отворено признала да се ради о опасној мешавини аеросола, вируса, алуминијума и баријума, који су изузетно опасни за жива бића. Према њеним речима, ови млазови последица су запрашивања, а после неког времена спусте се на земљу у облику беле паучине и тако трују људе и природу.

Трагови злочина

 

У научном раду Еколошког покрета Нови Сад упозорава се јавност на штетност запрашивања и издваја се Моргелонсова болест, страшно обољење коже које изазива ово запрашивање.

– Наночестице које остају после запрашивање човек удише и тако их сједињује с читавим организмом. Улазећи у човека, на кожи се стварају ране које личе на рибљу крљушт. Ове наночестице могу да уђу и у мозак и да људима мењају свест – наводи се у истраживању. Постоји сумња да је циљ ове структуре даљинско управљање живим бићима.

Авион са додатком за „запрашивање“

Шта је „кемтрејл“

„Кемтрејл“ се први пут помиње у САД 1997, када ја запажена масовнија појава белих трагова на небу, мада је и средином прошлог века било тајних експеримената над Британијом и Америком.

Шта садрже

– нервне отрове
– тешке метале: алуминијум, баријум, стронцијум, манган
– микроорганизме: бактерије, гљивице, микоплазме
– естициде и радиоактивне материје

Последице по људе

– хронични умор, главобоља, краткорочно губљење памћења и концентрације, депресија, слабљење имунитета
– кашаљ, болови у грудима, упала дисајних путева, крварење из носа, пецкање очију, подрхтавање очних капака, укоченост врата
– неправилан рад срца, проблеми с крвним судовима и крвним притиском
– инфекције и иритације мокраћних и дисајних путева, алергије, астма, кожне болести, рак

Извор: Курир


Напиши коментар