Случај Бостон: Школски пример државног терора


Истина је све што каже ФБИ- и. Треба одбацити све друге могућности?!

Док ово пишем , један осумњичени за подметање бомбе на маратону је мртав , а други осумњичени је ухапшен.

Град Бостон је закључан. Седам ипо милиона становника града је добило налог да не излази на улице и да се закључају у својим домовима. Новинари су добили упозорење да искључе мобилне телефоне ако мисле да остану живи. Молим вас, о чему се овде заправо ради??!!!

Оно што полиција ради у Бостону, било би као кад би због једне или две кашикаре, српска полиција блокирала целу државу Србију, забранила новинарима да користе мобилне телефоне, изјавила на конференцији, да се на изјаве очевидаца и сведока не обраћа пажња, те током потере насумице убијала осумњичене.

Након што је догађај стигао до ове тачке , огроман број људи и даље верује властима . Они не прихватају да је истина оно што се дешава већ да је истина оно што објављује ФБИ преко контролисаних медија. И још више од тога, људима се саветује да не слушају и не прате извештаје очевидаца нити да гледају материјал који грађани постављају на друштвене мреже, већ да само прате саопштења полиције. Дакле,

ВЛАСТ АМЕРИКЕ ПОРУЧУЈЕ:

– Истина је све што каже ФБИ- и

-Треба одбацити све друге могућности-

Ово су опасне претпоставке .

Прекјуче је , на конференцији за новинаре , а то су видели милиони широм света , Ричард Деслауриерс , специјални агент задужен за ФБИ Бостон , приказао фотографије и видео снимак двоје осумњичених за подметање бомбе на маратону.

Он је изјавио : ” … требало би да ове слике буду једине , наглашавам , једине које треба приказати јавности да нам помогне . Остале фотографије не би требало сматрати за кредибилние јер оне непотребно скрећу пажњу јавности у погрешном смеру , и поништавају рад насих виталних ресурса који спроводе закон .

Ако протумацимо ову изјаву, порука је следећа :

Занемари све слике које су откривене од стране независних истраживача , независних новинара, грађана , блогера. Заборави , на пример , фотографије које које су начинили : радник који ради за Крафт Интернатионал , приватну безбедносну службу, или оне које су начинили људи који су стајали на циљу маратона и други очевидци…. Ми , ФБИ , руководимо овом представом. Ми смо професионалци , ми радимо, ваше је само да прихватате .

А сад погледајте   фотографије за које ФБИ каже да нису кредибилне.

У међувремену ФБИ је објавио ове слике осумњичених за подметање бомбе на маратону.

Сад упоредите са горњим, осталим фотографијама за које ФБИ каже да нису кредибилне.

На овом другом сајту има много јаснијих фотографија истих момака који су могли бити осумњичени. Такође има још фотографија на којима се види цела група сличних момака, њихових „другова“ у истим јакнама и истим панталонама, маринци? Или шта год да су. Шта сви ти чудни момци траже на маратону и зашто само ова двојица, прецизније само дечко са белим качкетом, а не и остали изазива сумњу? Зашто је ФБИ објавио мутне слике кад има толико јаснихјих слика које су грађани сликали? ФБИ каже да је он сумњив јер носи велики ранац!!! Погледајте остале слике, свих других који носе ВЕЛИКИ ранац, а који ФБИ-у нису сумњиви.

Види се ознака Блеквотерса на јакнама чудних људи, на сликама за које ФБИ казе да нису довољно битне: “Other photos will not be deemed credible”
Дакле, да ли верујете ономе што видите, или ономе што су вам објаснили да треба да буде!? Да ли ова параноја ускоро треба да буде и српска свакодневница?!

У следећем видеу ће те видети како младић на кога ФБИ сумња да је оставио равнац са бомбом, напуста лице места , после експлозије, СА РАНЦЕМ НА ЛЕЂИМА, док други човек, који је пре експлозије имао ранац, на сликама које су дали очевици, после експлозије ВИШЕ НЕМА РАНАЦ. АЛИ …… ЗАШТО ФБИ НЕ СУМЊИЧИ овог професионалца званог Блеквотерс агент, иако се јасно на сликама види како БЕЗ РАНЦА бежи са сцене!

А ево и како се користе људи без руку и ногу за потребе тренинга и војних вежби. Питање је само чему служе и због чега се снимају ови “море реалистиц” филмови? Да ли ће овакве сцене све чешће бити коришћене од стране медија за ријалити шоу симулованих терористичких напада, које ће онда дати зелено светло крвожедној специјалној полицији ДА ЗАВОДИ РЕД ПО ГРАДОВИМА И НАСУМИЦЕ УБИЈА ОСУМЊИЧЕНЕ?

На крају, откривен је идентитет војника (ратни ветеран којем су ампутиране обе ноге у неком од америчких ратова) који је у бостонској трагедији глумио човека коме је бомба разнела обе ноге. То је одговор на моје питање одакле онолико пуно дима од обичне кашикаре. Сценарио оних који УПРАВЉАЈУ ВАНРЕДНИМ СИТУАЦИЈАМА међутим није очекивао да ће народ тако брзо сазнати одговор на питање ко је глумац коме су ноге разнесене на Бостонскм маратону … То је чудо како је успео да заустави крварење року од 5 секунди и да има тако присебан и спокојан израз поред толико бола и шока ….

Још једна лоша сценографија америчке полиције!!! Народу се очи и уста не могу тако лако затворити. Зато ваљда у најновијој хајци, ФБИ прети животом новинарима који не угасе телефон и тражи од грађана да не верују спонтаним објавама и сликама очевидаца, него њиховој добро утренираној војној вежби. То терба да се прихвати као једина истина. Жртвовали су недужна три живота да би блокирали седам милиона грађана Бостона за потребе својих доктрина контроле становништва.

Ауторка: Љиљана Татић
Извор: Бележница


Напиши коментар