Хоћу да моје дете водим у музеј српског страдања, да види, да зна!


Споменик жртвама фашистичког терора, Земун, Србија

Зашто ми немамо музеј страдања СРПСКОГ народа? Сам себи постављам то питање а и вама браћо и сестре. Јевреји имају Јад Вашем (хеб. יד ושם понекад Yad VaShem( Меморијална установа за жртве и хероје холокауста) је званични меморијални центар за јеврејске жртве холокоуста у Израелу.

Налази се на Брду сјећања (Хар Хазикарон) у Јерусалиму. Основна намјена музеја је документовање страдања 6 милиона Јевреја током холокауста који се десио током Другог свјетског рата.
Можете замислити да и хравати (намјерно их пишем малим словом) имају музеј тзв. домовинског рата гдје показују своја страдања и то можете замислити од кога од СРБА!
Е ово је стварно смјешно.

Доња Градина

А ми? Ми СРБИ изгледа да морамо да заборавимо да смо страдали икада. Посебно морамо да заборавимо од кога смо страдали!

Све што су нам радили наши тзв. пријатељи турци, аустријанци, нјемци, бугари, албанци, италијани, хрвати, муслимани је био само наш сан. Сва она набијања на колац, масовна стрељања су рађена за наше добро.
 Сва она поклана СРПСКА нејач није била поклана зато што су СРПСКА него Бог зна зашто. Јасеновац, Градишка, то су била изгледа излетишта за СРБЕ. Изгледа само у једном правцу.

Све наше порушене и попаљене светиње нису били светише СРПСКОГ народа, него Бог зна шта.

Српска деца у логору

Срба није било никада у Крајини, Славонији, Барањи. Није Срба било ни у Сарајеву, Тузли, Мостару. Ни случајно их нема на Косову и Метохији. Можда има на Косову а Метохија није ни постојала!

Бугари нису никад нас нападали стрељали ни клали. Аустроугарска је побила милионе Срба јер је тамо неки припадник терористичке организације убио њиховог престолонаследника! Тако је почео тероризам у свјету! Зар не?А наша браћа Нијемци они нису стрељали Србе у Крагујевцу, Краљеву и гдје све не! А оне бомбе које су нам Амери, Енглези слали четрдесетих година су биле да нас спасе од тих Нијемаца. А то зашто није погинуо ни један Нијемац а десетине хиљада СРБА јест то је колетарална штета.

А за оно бомбардовање задње је крив Милошевић. Па због њега једнога побиште нас и порушиште и земљу нам свету отеште! И шиптари што нам све куће спалише. Што нам гробља прераше. Што нам браћу, сестре и мајке убише. И то што из живих СРБА органе вадише и продаваше онима који нас бомбардоваше. То није ништа!

 

Требало је тамо неком у тој европској лудији, срце, бубрег, јетра. Њима је потребније!
Док ово пишем дође ми да онако по СРПСКИ опсујем! Дође ми да урличем! Дође ми да плачем!

Ова наша невјера на сваки начин хоће СРПСКУ вјеру да уништи. Ја СРБИН морам да љубим тамо неког хрвата чији је деда, па отац, па онда он, клао и протјерао моју вјеру! НЕЋУ! НЕЋУ НИ ЗА КАКВО БЛАГО! Нећу и колико год ви невјерници и отпадници мога рода покушавали да ми учите дјецу да се стиде мене, ја ћу их учити истини. Ја и моја браћа и сестре а има нас, ЗАПАМТИТЕ ИМА НАС, ћемо ваше лажи истином побијати!

Ни закакав евро или осмјех нјемца нећу престати да га гледам као непријатеља. Ни за какав датум ме нећете купити! Ја чекам датум поравњања! Датум кад ћу вам наплатити оно што сте мом народу узели!

Ја хоћу МУЗЕЈ СТРАДАЊА СРПСКОГ НАРОДА!
Хоћу да одведем своје дјете да види, да зна! Хоћу да се не заборави!

Српска деца побијена од стране усташа

Нећу да као гуслари из давнина преносимо истину по кућама јер је опасна! Хоћу да одем и да се поклоним костима својих СРБА! Немам ја, СРБИН, а ни ти, СРБИНЕ, чега да се стидиш! Хоћу да се поносим као и што сам сад поносан што сам се борио против тих које сад наша невјера љуби.

Главни улаз у јасеновачки логор III Циглана

Музеј страдања Српског народа нам треба па лијепо кад год дође неки њихов политичар прво га одвести тамо, ако неће онда на авион па назад. Да види да је истина другачија. Да виде истину праву! Знам да њима неће то ништа значити али ће видјети да ми не заборављамо. А онај ко не заборавља, кад тад тражи своје. Покушајмо да будемо СРБИ СРБИМА!
И ДА СРБИН СА СРБИНОМ СТВАРА СРПСКИ РОД КОЈИ ЋЕ СЕ С ПРАВОМ ЗВАТИ СРПСКИ РОД!
***
БРАЋО И СЕСТРЕ СРБИ, БОМБАРДУЈМО ИХ ЗАХТЈЕВОМ
ДА СЕ НАПРАВИ МУЗЕЈ СТРАДАЊА СРПСКОГ НАРОДА!

Браћо и сестре ако имате жељу да покренемо питање градње музеја који би имао поставку страдање СРПСКОГ народа! Шаљимо поруке и захтјеве за том грађевином која нам толико треба! Ово су сајтови оних који сад владају! И мејлови! Ископираш и пошаљеш! Бар то није тешко!

Порука: ТРАЖИМО ДА СЕ НАПРАВИ МУЗЕЈ СТРАДАЊА СРПСКОГ НАРОДА КРОЗ ИСТОРИЈУ! СВИХ СРБА МА ГДЈЕ ГОД ДА СУ ЖИВЈЕЛИ! АКО НЕМА ДРЖАВА ПАРА ЗА ТАЈ ПРОЈЕКАТ, ОТВОРИТЕ РАЧУН НА КОЈИ ЋЕ МО МИ СРБИ СЛАТИ КОЛИКО КО МОЖЕ! ТАЈ МУЗЕЈ БИ БИО НАША ДРУГА БОГОМОЉА! СЛУЖИЛА БИ И БУДУЋИМ ПОКОЉЕЊИМА!
ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ! АКО СТЕ СРБИН, А ЈЕСТЕ, ЗНАЋЕТЕ КОЛИКО БИ ТО ЗНАЧИЛО НАМА СРБИМА! ХВАЛА!

Томислав Николић www.predsednik.rs.
Милорад Додик e-mail: info@predsjednikrs.neт
Александар Вучић informativna-sluzba@sns.org.rs, www.sns.org.rs
Информативна служба Српске напредне странке
izvrsni-odbor@sns.org.rs; www.sns.org.rsКабинет Његове Светости Патријарха Српског
тел/факс: +381-11-3283-997
е-пошта: kp@spc.rs

Српска академија наука и уметности
Адреса: Кнез Михаилова 35
11001 Београд
Тел: (011) 2027-200
Факс: (011) 2182-825
Е-пошта: sasadir@sanu.ac.rs

Аутор: Борац Републике Српске
Извор: СРБски ФБРепортер


Напиши коментар