Опасне фреквенције: Без цензуре – слушај радио СНАГА НАРОДА!


Радио Снага Народа је један истински дах слободе мисли и речи после дуго времена у медијски окупираној Србији
Радио Снага Народа је један истински дах слободе мисли и речи после дуго времена у медијски окупираној Србији

Од 29. октобра 2013. године у 20:00 часова почео је да ради први слободни, независни, опозициони, а пре свега народни интернет радио. Радио је један истински дах слободе мисли и речи после дуго времена у медијски окупираној Србији. Програм интернет радија ће моћи да се чује и на земаљској фреквенцији од 87.5 MHz.

Тренутно се чује у Београду Срему, Банату и Бачкој са изузетком Новог Сада. На југу још немамо прецизне информације докле се чује, али план је да се до краја недеље радио чује на линији Шабац, Пожаревац, Ваљево и да може да га чује две трећине становништва у Србији.

За ову, слободно можемо да кажем, историјску мисију ангажована је изузетно квалитетна новинарска постава на челу са Марком Јанковићем, бардом слободног српског новинарства. Maрко је познат по томе што је због своје слободне речи и мисли прогањан, шиканиран и отпуштан. Он ће имати емисију сваког радног дана у трајању од три сата. Контакт емисија Марка Јанковића емитује се од десет ујутро по средњевропском времену. Из радија најављују  још великих изненађења…

Што се тиче интернет радија, упутство за слушање је крајње једноставно: када уђете на сајт на горњој десној страни имате опције где можете кликнути на иконицу програма који је већ инсталиран на Вашем рачунару (WinAmp, Window Media Player, Real Player…)

Ускоро ће доступна бити комплетна програмска шема и могућност преузимања већ емитованих емисија.  Важно је напоменути  да је кључну улогу у реализацији овог пројекта одиграо добротвор из српског расејања и овом приликом му се захваљујемо у име свих оних којима је слобода и истина на срцу.


Напиши коментар