Припрема се велика демонизација Срба, отцепљење Војводине…


Емил Влајки: Подсећам на своју причу о међународним позивним телефонским бројевима, обистинило се да ће број 383 бити резервисан за Косово, а да су остали неискориштени позивни бројеви 384 и 388, од којих ће један припасти Војводини

Потпредседник Републике Српске Емил Влајки изјавио је вечерас у Београду да се припрема велика демонизација Срба, сто пута већа него што је била протеклих 20 година, с циљем да се Војводина отцепи од Србије.

“Следеће године ће то кулминирати само зато да би разбили Србију у парампарчад, а о Републици Српској да и не говоримо”, рекао је Влајки новинарима из Републике Српске након књижевне вечери одржане на штанду Српске на Београдском сајму књиге.

Он је нагласио да су на Западу већ оптужили Србе, а Гаврила Принципа су оптужили да је терориста и да је крив, ни мање ни више, него и за Први и за Други светски рат.
То је зато што ускоро хоће да откину Војводину од Србије и да прикажу Србе као највећи геноцидни народ на кугли земљској, а можда и на млечном путу и што ће, на основу тога, тражити отцепљење Војводине”, рекао Влајки.

Он је подсетио на своју причу о међународним позивним телефонским бројевима, наводећи да се обистинило то што је рекао да ће број 383 бити резервисан за Косово, а да су остали неискориштени позивни бројеви 384 и 388, од којих ће један, како он сматра, припасти Војводини.

Према његовим речима, да би се Војводина одвојила, потребно је Србе, Гаврила Принципа и све што је српско, оптужити за највећи геноцид у свету који је изазвао два светска рата.
Влајки оцењује да је политички циљ демонизације Срба да се оправда акција против онога ко се демонизује, истичући да то нема везе са историјом, него са “прљавом политиком Запада према Србима у последњих 20 година”.

Извор: Интермагазин


Напиши коментар