Сноуден: Chemtrails и HAARP су тајно оружје САД


У року од само годину дана, клима Северне Америке могла да се отме контроли…

Едвард Сноуден, одбегли амерички агент, дао на увид документацију која доказује да је у тајној лабораторији развијен програм који ће довести до ширења пустиња и исушивања Амазоније. ХААРП ангажован у програму убистава и контроле ума

Нема ко не зна ко је Едвард Сноуден, па то нећемо објашњавати. Сноуден је, док је радио у Државној безбедносној агенцији (National Security Agency – NSA) имао приступ сваком тајном углу Интернета, а из онога што је видео закључио је да су кемтрејлси – хемијски трагови авиона на чију штетност многи указују – део „добронамерног“ програма намењеног борби против глобалног загревања (?!).

Он тврди да су, у сарадњи са произвођачима горива, владини агенти уложили много напора да одрже кемтрејлсе у тајности и каже „Откривам овај програм само зато што не постоји надзор научних кругова, нема јавне расправе, и мало је кога брига за нежељене ефекте који су познати само неколицини привилегованих људи, заинтересованих за наставак вишедеценијског кемтраилс програма и његово чување у тајности”.

Сноуден објашњава да је промена климе претња америчкој пољопривреди и да стога потпада под питања националне безбедности. Признаје да добре намере не воде до добрих ствари – да, уз утицај и сарадњу са злогласним Монсантом, тајна Геоинжењеријска лабораторија Muad’Dib (Geoengineering lab Muad’Dib) „оперише” од краја 60-тих, а кемтрејлс програм инсајдери често зову „круном“ Muad’Dibа (узгред, Muad’Dib је лик из романа „Планета Дина” или „Пешчана планета” – свемоћни владар који излази на крај са негостољубом пустињском климом Аракиса и њеним створовима). Идеја је да се заштити клима Северне Америке по сваку цену – чак и ако би то убрзало ширење пустиња у подсахарској Африци и ширење канцерогених „трејлса” у слабије насељеним подручјима. Има још колатералне штете које су већ предвидели научници Muad’Dib – суше у Амазону и разорни ветрови дуж источне обале САД.

Подигните поглед, овакво небо је свакодневна појава и изнад Србије

Сноуден је, каже се на Интернет хроници (The Internet Chronicle – www.chronicle.su), поделио документа са овим порталом, али она нису објављена, због бриге за националну безбедност, па је стога јавности доступно само његово сведочанство. Документа, тврди се, садрже референце о научницима који ће сигурно бити на мети иностраних контраобавештајних служби, а њихово знање је од виталног значаја за краткорочни опстанак САД.

Сноуден каже: „Ако би се овај програм зауставио, научници који су иза њега чврсто верују да би, у року од само годину дана, клима Северне Америке могла да се отме контроли, а недостатак усева довео би до разорне глади која би брзо смањила број становника урбаних центара”. Он објашњава да је кемтрејлс програм невероватно лако сакрити, поготово у сарадњи са компанијама које се баве горивом, кључним делом војно-индустријског комплекса: „Хемикалије које су ослобођене из путничких авиона означене су као ‚адитиви‘, наводно у циљу побољшања ефикасности. Само ако авион достигне брзину крстарења, топлота и атмосферски притисак изазивају хемијску реакцију која синтетише супертајне молекуле који заробављају угљеник. Овај процес је несавршен, па су многи нуспродукти изузетно опасни и у траговима. Најопаснија ствар је да су, иако кемтрејлси чувају климу САД- а разумно стабилном, грађани свакодневно бомбардовани невидљивом кишом молекула крцатих угљеником, а утицај на здравље је потпуно непознат”.

Сад га видиш – сад га не видиш

Ово је Едвард Сноуден рекао о кемтрејлсима. Иначе, занимљиво је да се ова прича мало појави на Интернету, а мало нестаје са сајтова на којима је оригинално објављена – када кренете на линк где се још јуче налазио текст (углавном се ради о америчким сајтовима), појављује се фамозна ознака „eror 404”, уз додатак „not found” – није нађено. На неким местима стоји и упозорење да причу не треба читати јер је „факе” – лажна. Где је ту истина, појма немамо, али добро је знати и добро је имати информације (не би ЦИА толико трагала за информацијама да ништа не вреде).

Прича има и наставак – ХААРП. О овоме је Сноуден говорио из своје хотелске собе на аеродрому Шереметјево. Постоје документа која доказују да је ХААРП (High Frequency Active Auroral Research Program) дефинитивно ангажован у програму убистава и контроле ума. Иако је званично ова скаламерија намењена искључиво проучавању природних феномена Земљиној јоносфери, Сноуден каже нешто сасвим друго: “ХААРП истраживачка станица, стратешки базирана далеко од радозналих очију у близини Гаконе, Аљаска, заправо се користи да уништи или да манипулише потенцијалним дисидентима глобалног капитализма у размерама милиона људи. Са овим земаљским антенама, НАТО је у стању да, на глобалном нивоу, даљински ућутка ‘починиоце” ‘девијантних или субверзивних” праваца размишљања.”

Без знања жртава или њихових вољених, ХААРП пројектује ултрамоћне радио таласе. Ови таласи раде на истој фреквенцији као truncus encephali, односно мождани систем, селективно изазивајући смрти наизглед природних узрока – укључујући неке који иследницима изгледају као мождани или срчани удари.

Када и ако обавештајна заједница не види директан атентат као оптимално решење, ‘они’ могу једноставно учинити да се мета понаша као лудак, у намери да га дискредитују. Када смо били у транзиту између Хонг Конга и Москве, особље Wiki Lеакsа и ја морали смо да се бранимо од константне претње радио-генерисаних убилачких обмана.

Бивши радник НСА увео је новинаре у своју собу у хотелу „Новотел”, али они, по уговору о поверљивости, нису смели да кажу ништа више осим да је лепо уређена и да унутрашњост функционише као Фарадејев кавез – и то са разлогом. Овај кавез, тврди Сноуден, може блокирати утицај статичких и нестатичких електричних поља: „Без тога, био бих мртав већ у тренутку када је одштампана прва прича у Гардијану”

Сноуден је поткрепио своје сведочење документима о ХААРП-у прикупљеним из приватних налога електронске поште званичника високог ранга, попут адмирала и бригадних генерала Ваздушних снага САД. Извори из обавештајне заједнице потврдили су за The Internet Chronicle аутентичност ових документа, као и њихове ужасне последице за људско достојанство.

Извори упознати са разговорима између ДАРПА-е (Defense Advanced Research Projects Agency – агенција Министарства одбране САД одговорна за развој нових војних технологија) и Универзитета Аљаске, који су помогли да се покрене ХААРП, сугеришу да су „овде у игри” предајници за мобилну телефонију – „cell towers”, као и Trap Wire (софтвер направљен за откривање образаца терористичких напада.

Срби су релативно добро обавештени о ономе што нам сервирају из ваздуха (имамо сведоке да и људи који продају на пијачним тезгама одлично то знају) и како покушавају да утичу на наше мисаоне процесе и здравље. Ред је да и остатак света то сазна. Ту се умешао Сноуден.

Извор: Новости


Напиши коментар