Убијају нас вештачким шећером Equal


Доналд Румсфелф, генерални директор и председник управног одбора хемијске компаније Г.Д. Сеарле, политичким везама успева да одобри еqуал за људску употребу
Доналд Румсфелфд, генерални директор и председник управног одбора хемијске компаније Г.Д. Сеарле, политичким везама успева да одобри еqуал за људску употребу

При крају XX века, захваљујући жељи за што већим профитом, човек је ”НЕСВЕСНО”, произвео до сада непознату болест, Румсфелдову кугу.

Данас многи од неупућених, несвесно у себе уносе материје које доводе до ње, или их је куга начела, али још увек немају сигурне знакове испољене болести.

Циљ свих ”Добрих људи”, који поседују информације о узроцима Румсфелдове куге, спречавању разбољевања, њеним симптомима, као и излечењу, јесте да те информације поделе са другима.
Методолошким истраживањима доступних публикација, дошло се до следећих сазнања. Резултати потврђују да је пре 1980 године, осмишљена синстетичка материја названа Equal.

То је метилни естер дипептида грађеног од аспарагинске киселине и фенилаланина, уз додатак метанола. Ова хемикалија се производи и из генетски модификованих сировина, да би се користила као замена шећеру у храни, пићу, витаминима и неким лековима. ФДА (Америчка агенција за храну и лекове) је 1980. године, од стране три независна научна истраживања добила резултате, да Equal „може узроковати туморе на мозгу”, те је забранила његову употребу. Међутим, Jere Goyana, директора ФДА комисије која је забранила Equal за употребу, по брзом поступку, тек створена Реаганова администрација је разрешила дужности и дала му отказ.

Доналд Румсфелфд, генерални директор и председник управног одбора хемијске компаније G.D. Searle, политичким везама успева да ФДА одобри еqуал за људску употребу и пласира Equal на тржиште. Након што се Searle спојио с Монсантом 1985. године, производња и продаја Equal је процвала.

splenda Equal се налази се у Coca Cola-ма, газираним пићима, жвакаћим гумама, сладоледима, воћним соковима, дијеталним производима, желатинима, слаткишима, пудинзима и колачима, бомбонима, чоколадама, јогуртима, соковима од поврћа и инстант супама, прехрамбеним производима специјализованима за дијабетичаре, производима „без шећера“, калодонтима и водицама за испирање уста, витаминским дражејама, пастилама против кашља и различитим сирупима итд. Equal је 200 пута слађи од шећера сахарозе, тј кухињског шећера. Иако нама изгледа сладак, Еqуал у ствари само лаже наш мозак с илузијом слаткоће… Типично је да се његов укус задржи у устима доста након конзумације производа који га садрже.

beba Потребно је још једном напоменути, да је на основу научних података, ФДА прво забранила ову хемикалију, али је председник управног одбора Индустрије Сеарлеа, Доналд Румсфелд (некадашњи Министар Обране САД-а) “обавезао своје људе“ унутар ФДА да промене одлуку и одобре овај производ. 21.01.1981. године, дан након инаугурације Роналда Реагана, Сеарле је послао захтев ФДА да одобри Equal као заслађивач за храну, пића, дијеталне производе и лекове.

arthur hull Реаганов нови ФДА дирецтор, Arthur Hayes Hull Jr. (слика лево) је створио комисију од пет чланова да би донели одлуку о давању дозволе за употребу Equalа. Да се ова хемијска материја није одобрила, милиони људи на свету не би патили од главобоља и вртоглавица.

Хиљаде људи не би били слепи због оптичког неуритиса и макуларне дегенерације. Милиони људи не би доживели мождане ударе.Симптоми као што је слабо памћење и губитак памћења постају епидемија само због утицаја Equalа на људе.

Милиони људи пате од несанице због недостатка серотонима узрокованог кориштењем Equalа.

Equal узрокује срчане аритмије и застоје, а и негативно реагује на кардио васкуларне лекове. Стотине хиљада људи пате од мултипле склерозе и лупуса које је узроковао Еqуалом. Алцхеимерова болест се појављује код људи који тек имају тридесетак година, што можемо захвалити Румсфелдовој куги.

Дијетална пића с Еqуалом нас дебљају и руинирају здравље. Фенилалнин у Equal-у прекида нормално стварање серотонина у телу и спречава његове деловање, стварајући свакакве психичке проблеме.

Захваљујући Equal-у, болести као што су Lou Gerigov синдром, Паркинсон и друге неуро-дегенеративне болести обарају рекорде у бројкама оболелих.Equal негативно реагује с лековима као што су L-dopа и другим лековима за Паркинсонову болест стварајући још веће проблеме. Један од лекова за Паркинсонову болест (Parcopa) у себи чак има Equalа.

diet coke 1Equal ствара многе урођене дефекте на деци укључујући чак и Tourettov синдром. Equal је абортифациент – узрокује абортусе, и онемогућава нормално одржавање трудноћа. На примјер од девет трудноћа повезаних с Equal-ом, осам заврши побачајем, док једно дете преживи уз схизофренију. Такођер случајеви АДД-а и АДХД-а не би били толико бројни да се деца не напајају газираним, пићима, слаткишима и другима посластицама које не садрже шећер али садрже Equal-ом.

Equal код жена узрокује свакакве поремећаје у ендокрином систему, нарочито јер стимулише стварање пролактина, који се ствара у Хипофизи. Пролактин стимулише стварање млека за бебе, али исто тако узрокује абнормалности у менструалним циклусима и узрокује неплодност. Equal уништава бракове јер узрокује сексуалне дисфункције код мушкараца, а фригидност код жена. Equal стимулише уништавање оптичких нерава уз стварање јаких главобоља иза ока с оштећеним нервом.

Equal гори од радиоактивног урана јер се налази свугдје у храни и пићима”.
Prof. dr. sci.Bill Deagle.

pacovi tuumor Доктор James Bowen је тровање са аспартамом назвао Румсфелдова куга, како се аспартаме и зове у Мексику. На 30 степени Целзијусова, еqуал се претвара у формалдехид ( у коме се, поред осталог, чувају препарати мртвих органа и комплетни лешеви), након чега се ћелијскии садржај претвара у агенте тумора мозга и других канцерогених обољења. Victoria Innes-Brown је направила експеримент са пацовима, у којему је на 108 пацова у периоду од две године и осам месеци испитивала учинак Equalа на ове животиње. На фотографији лево видите уобичајен раст тумора примећен на пацовима који су јели храну и пиће затровано Equal-ом. Од 108 пацова 37% је развило масивне туморе иако им је давала мале количине дијетне коле с Equal-ом.

Научници с Ramazzini института у Болоњи на челу с Др. Morandom Soffrittijem су показали на експерименталним животињама да учесталост појаве лимфома и леукемије, те рака мокраћовода и периферних живаца – Schwannovе станице, зависи о количини конзумираног Equal-ом. По закључцима овог тима, количине Equalа које одговарају дневним препорученим дозама за људе, стварају оштећења ткива које узрокује канцерогени формалдехид, продукт оксидације метанола, који настаје у организму распадом Equalа.

Equal се продаје под многом именима: НNutra Sweet, Equal, Spoonful, E951, Candere, Benevia, Aspartam, Aspartame, итд., а налази се у преко 6000 производа. Др. H. J. Roberts у књизи “Aspartame Disease — An Ignored Epidemic “ закључује, како морамо схватити да Equal-ом убијамо и своју децу. Др. Mercola је написао следеће: “Постоје бројни докази о томе колико је Equal потенцијално смртоносан агенс, ова тема је толико озбиљна да је неколико истакнутих лекара и судија написало књиге о истоме. Је ли нормално да је супстанца коју је Пентагон некада сматрао био-хемијским оружјем, данас интегрални део наше прехране?

proizvodi УПОЗОРЕЊЕ: Свако ко узима витамин Ц, требао би да избегава следећа ‘мека’ пића: Sunkist, Fanta, Diet Coke, Sprite и Pepsi MaX… Пића садрже натријум бензоат. То је Е 211, који је саставни део ових напитака, а написан је и на налепници. Хемијска реакција између витамина Ц и натријум бензоата ствара бензин, који је врло карциногена хемикалија. Бензин озбиљно оштетити ДНА у митохондријама ћелија, све до тачке када ју у потпуности онеспособљава. Митохондрији користе кисеоник, како би дали енергију ћелијама, и ако се оштете, долази до озбиљних неправилности у раду ћелија које су често фаталне. Немојте користити бомбоне Ментос и дијеталну Coca-Colu, јер они узрокују хемијску експлозију у стомаку. То се не односи само на Ментос, него на све ‘минт’ производе: Mint Life Savers, Tic Tac’s, Cool Mint’s, итд. Овде није кривац ментол, него Equal у дијеталним пићима (Е951 на декларацији).

Такође избегавајте 950, acesultam F (иста ствар). Тровање Equal-ом је научно повезано с 92 симптома болести…

Избегавајте све зубне пасте (Colgate…) јер садржи етилен гликол. То је против замрзавајуће средство, врло токсично, па чак и фатално, јер уништава бубреге, јетру, плућа, крвне ћелије, срце и нервни систем. Етилен гликол се налази и у неким водицама за испирање уста, шминки, лосионима након бријања, дечијем пудеру и марамицама, шампонима и дезодорансима.

smartiesБомбони „Smarties“ садрже готово све отровне боје које се налазе на тржишту. Најгоре су 102 и 104, а најгоре од свих су 110 (карциногена), 124 (непожељна), 128 (изниман опрез). 129, 131 и 133 су такођер карциногене.

Можемо закључити, да Румсфелдову кугу, као и друге болести савремене цивилизације, можемо избећи, уколико се окренемо природној исхрани, за коју смо еволутивно предодређени.

Аутор: Боро др М. Вујасин, прим. мед, промотер исхране будућности

Литература:

1. Budavari, Susan, ed. (1989). „861. Aspartame“. The Merck Index (11th ed.). Rahway, NJ: Merck & Co.. стр. 859.ISBN 91191028X.
2. Rowe, Raymond C. (2009). „Aspartame“. Handbook of Pharmaceutical Excipients. стр. 11–12. ISBN 1-58212-058-7.
3. Magnuson BA, Burdock GA, Doull J et al. (2007). „Aspartame: a safety evaluation based on current use levels, regulations, and toxicological and epidemiological studies“. Critical Reviews in Toxicology 37 (8): 629-727.DOI:10.1080/10408440701516184. PMID 17828671.
4. http://matrixworldhr.wordpress.com/2012/04/09/zdravstveno-upozorenje-otrovi-na-policama-supermarketa/
5. TAJNA JE RAZOTKRIVENA, Boro M.Vujasin, II Međunarodni kongres Ishrane Budućnosti, Titel 31.08-01.09.2012, Društvo Za populacionu Politiku „Breg“ Titel, Mala Knjiga Novi Sad, 22-25, ISBN 978-86-915909-0-1

Магацин


Напиши коментар