Лимун, лек против рака који се крије


Лимун уништава канцерогене станице, а не утиче на здраве станице
Лимун уништава канцерогене станице, а не утиче на здраве станице

Лимун и сок од лимуна су најпознатији извори витамина Ц, али се заборавља да лимун садржи и друге лековите састојке. Лимун помаже не само против прехладе него и против многих других болести. Многи га сматрају леком за све болести. Он спада у јужно воће и гаји се у топлим крајевима, јер су и биљка и плод осетљиви на хладноћу и ниске температуре.

Информације које тврде да је лимун лек против карцинома је фасцинантан: он потиче од једног од највећих произвођача лекова на свету, који тврди да после више од 20 година рада у лабораторији од 1970. год. је константовано да лимун уништава малигне станице у дванаест врста рака, међу којима је рак дебелог црева, дојке, простате, плућа и гуштераче.

Пробајте ово: Исцедите пола лимуна, разредите са пола литре млаке воде и пијте. Једноставно, алкализује тело.

Коришћење лимуна

Лимун (сок и кора) се користи у исхрани током целе године за припремање сокова и чајева, као додатак јелима (колачима) и као средство за дезинфекцију и конзервирање намирница (воћа). Лимун је природан антиоксиданс.

Лимун се додаје сирћету, али се користи и за справљање ликера.

Лимун се користи у козметици (креме и препарати за негу коже), али и за справљање парфема.

Интересантно је да се лимун препоручује и као средство против комараца.

Лимун (цитрус) је је чудотворан производ за убијање канцерогених станица. Снажнији је 10000 (десет хиљада) пута од хемотерапије. Зашто ми ово сазнајемо тек сада?

Зато што постоје лабораторије које су заинтересоване за производњу једне синтетичке верзије која ће им донети огромну зараду. Ви од сада можете помоћи једном пријатељу обавештавајући га да је лимунов сок благотворан за спречавање те болести. Његов укус је леп и не ствара оне страшне последице као хемотерапија.

limun saksija

Ако имате могућности, засадите лимуново дрво на тераси или у врту. Колико људи умире док се љубоморно чува ова тајна, да не би били погођени мултимилионери великих корпорација.

Као што знате, стабло лимуна је ниско, не заузима много простора и познато је по својим разноликим плодовима.

Можете узимати лимун на разне начине: можете јести плод, цедити га и правите разна пића и колаче. Приписују му се разна својства, али најповољнији ефекат има на цисте и туморе.

Лимун је доказани лек против свих типова рака. Сматра се такође да је он антимикробски агенс широког спектра против бактеријских инфекција и гљивица, да је ефикасан против интерних паразита и црева, да регулише веома високи крвни притисак и живчане поремећаје и да делује антидепресивно.

Начин деловања

Из наведених података може се заључити да лимун треба да се користи код многих здравствених проблема. Најчешће се користи лимунов сок или лимунова кора (уколико кора није прскана хемијским средствима, пестицидима и хербицидима).

Лимун се користи као додатак у исхрани, али и као средство за конзервирање намирница. Нарочито је лековита комбинација меда и лимуновог сока.

Упозореавамо да треба водити рачуна и о томе да неко може бити алергичан на лимун.

Препоручујемо да често пијете лимунаду, а да лимунов сок додајете чају.

Састојци лимуна су показали да делују 10.000 (десет хиљада) пута боље од Адиамицина, хемотерапеутске дроге за успоравање раста канцерозних станица.

Оно што је још изненађујуће је то што лимун уништава канцерогене станице, а не утиче на здраве станице.

Научни институт за здравље, L. L. C. ; 819 N. Koz ul., Baltimore, MD, 1201.


Напиши коментар