Петиција против хомосексуалне пропаганде


Пилот пројекат'' уџбеника из ''репродуктивног здравља'' у Војводини финансирали су ''велики пријатељи'' Србског народа: USAID и UNICEF
Пилот пројекат“ уџбеника из “репродуктивног здравља“ у Војводини финансирали су “велики пријатељи“ Србског народа: USAID и UNICEF

Поштовани читаоци, објављујемо петицију против лгбт пропаганде, коју су покренуле ране родољубиве организације.

Молимо вас да преузмете формулар за потписивање и да проширите вест да се што више људи потпише.

Касније ћемо прикупљати попуњене формуларе а такође, објављена је и интернет петиција за забрану лгбт пропаганде, што подразумева забрану јавних промоције (парада), као и предавање деци у школама настраних и изопачених погледа на људску сексуалност (родни нагон), какве заступа горепоменута идеологија. 

Петицију у ПДФ формату можете прузети овде.

Интернет петицију можете погледати и потписати ОВДЕ.

Преносимо текст са интернет странице петиције:

Пошто је у току “пилот пројекат“ уџбеника из “репродуктивног здравља“ у Војводини, из кога се види да је у току хомосексуализација деце у школама, да не причамо о пропаганди хомосексуализма на улици у виду “парада“и других богохулних скаредности које организују њихови представници, покрећемо петицију за доношење закона за забрану ове изопачености – лгбт пропаганде, која Богом благословени родни нагон злоупотребљава за своје, нормалним људима несхватљиво, сексуално понашање и то на начин да угрожава морал огромне већине људи у Србији, да не спомињемо децу, која су директно изложена њиховом погубном утицају.

Уџбеник из тог назови-предмета финансирали су “велики пријатељи“ Србског народа: USAID и UNICEF који све чине да не дође до повећања србског наталитета, већ децу уче овим изопаченостима, средствима контрацепције и абортуса.

Хомосексулаци и лезбејке су најбољи гарант да се један народ неће развијати јер не могу да рађају децу. А народ без деце је мртав народ, без будућности, што смо ми и дочекали. Сваке године је 40.000 Срба мање. Само нам још лгбт пропаганда и то у школама фали!

ПЕТИЦИЈА СЕ ОДНОСИ НА ЗАБРАНУ СВИХ ВРСТА ПРОПАГИРАЊА ЛГБТ ИДЕЈА, У ШКОЛАМА, НА УЛИЦИ И НА СВИМ ЈАВНИМ МЕСТИМА.

НЕЋЕМО да нам децу уче да је хомосексуалност „нормална и позитивна“!

НЕЋЕМО да држава сваке године потроши 200 милиона на „параду“ Содоме и Гоморе!

НЕЋЕМО да мањина терорише већину!

Извор: православнајапородица
ХОЋЕМО закон о забрани истополне, транссексуалне, бисексуалне и педофилске пропаганде према деци и омладини!

ЗАШТИТИМО СВОЈЕ ПОТОМСТВО, ТО ЈЕ НАША РОДИТЕЉСКА ДУЖНОСТ!


Напиши коментар