СНП Наши оптужују: Братислав Дикић је водио батинаше који су ломили кутије у Косовској Митровици


Братислав Дикић на свом фејсбук профилу поставио је ову слику на дан Тачијевих избора

СНП Наши представља јавности фотографију Братислава Дикића коју је окачио на свој профил на фејсбуку на дан шиптарских избора као и следећи текст у којем је признао ломљење изборних кутија:

“Народе српски, браћо и сестре, прозивајте ме и ако мислите да сам нешто крив спреман сам да будем жртва свог народа али „НЕДАМ ДА ШИПТАР БУДЕ ГАЗДА У СРПСКОЈ КУЋИ“!

Бојкотујемо изборе али само за камере и медије а дозволили смо да их шиптари организују на српској територији?! Шта у ствари ова фарса значи, да ли су неки наши „велики срби“ желели да данас посматрачи OSCE-а, EULEX, KFOR и међународна заједница признају изборе на северу Косова и да сутра буде шиптар Градоначелник Косовске Митровице, и буде на свим другим јавним функцијама па да Вас и на такав начин угњетавају и протерују са ваших вековних огњишта?! Да ли су то „Идеали Бојкоташа“? Да ли треба да шиптар са 1000 гласова буде на власти и да влада а 30 пута су мањина на северу Косова?! Зашто се уопште дозвољава организација избора од стране ткз. „Косовске Владе“ ако већ „Бојкотујемо изборе“?! Много питања без одговора!!!

Браћо и сестре заборавите међусобне несугласице и уједините се зарад заједничког циља а то је опстанак на својим, српским вековним огњиштима, будите јединствени и изаберите оно што је најбоље за Вас и за ваша покољења! С`Вером у Бога, за Крст Часни и мајку Србију !”, пише на свом ФБ профилу генерал Дикић

На фотографијама се јасно види Дикић да стоји испред цркве Светог Димитрија у Косовској Митровици.
После пар сати од објављивања фотографије, по нечијем наређењу, Дикићев фејсбук профил је угашен, међутим инфо тим СНП НАШИ је сачувао фотографију која је јасан доказ Дикићевог присуства на КиМ у ноћи избора. Чак шта више на снимку који представљамо (испод текста)  на 0.42 секунди клипа јасно се види Дикићев бели џип марке Шевролет из којег су испред ОШ Свети Сава изашли људи који ломе изборне кутије.

Прави кривци за ломљење кутија на изборним местима су Александар Вучић, Александар Вулин, Крстимир Пантић и батинаши које је предводио Братислав Дикић и који су одрадили овај прљав посао.

СНИМАК У КОЈЕМ СЕ ВИДИ БЕЛИ ЏИП БРАТИСЛАВА ДИКИЋА

Извор: СНП НАШИ


Напиши коментар