Како ТАНЈУГ цензурише директора Гугла


eric-schmidt

Ћирилизовано: Ерих Шмит је један од првосвештеника Новог светског поретка и протомајстор трансхуманизма, може му се да отворено износи не само предвиђања, већ и оно што сам ради на стварању врлог новог света и њему примеренијег „човека“, али овдашње медијско слушче изгледа сматра да се газда мало занео. Танјугова вест насловљена „Директор Гугла: Интернет ће постати неприметан део живота“ је… умекшавање Шмитове изјаве.
Према РТ-у, „Top Google executive predicts end of the internet, дакле Шмит каже да је интернету крај и, како стоји у тексту, а што рече професорка с Харварда Марго Селцер: „Приватност какву познајемо је ствар прошлости и није више могућа… приватност на коју обично мислимо је мртва.“ Или, ако не верујете „руској пропаганди“, ево вам веродостојнијег извора: Google Chairman Eric Schmidt: „The Internet Will Disappear“ – The Hollywood Reporter

Какогод, танјуговац који је исправљао једног од оних захваљујући којима је ту где јесте урадио је то не само лажући своје читаоце, већ и неписмено. Чланак преносимо методом исеци-налепи, без исправки.

(У међувремену нађох још једну танјуговштину:“Преминуо саудијски краљ модернизатор, Абдулах. Модернизатор?! Ма нико није толико глуп, зна танјуговац да лепа реч за Саудије значи лепу реч и за владаре Катара, Уједињених Арапских Емирата… „партнера“ српске власти, посебно Вучића.)

(Како би пропагандлук могао да прође без Б92: B92 – Tehnopolis – Vesti – „Internet će biti kao voda i vazduh“  Али, судећи по коментарима, нису успели да преваре ни своје „читалачко тело“, обично без главе.)

Директор Гугла: Интернет ће постати неприметан део живота

erik smitДAВOС – Интернет ће ускоро толико ући у сваку пору нашег живота да ће на краjу постати неприметан, изjавио jе извршни директор америчке технолошке компаниjе Гугл, Eрик Шмит, на Светском економском форуму (WEф) у Давосу.

„У jедном тренутку ће свуда око вас бити толико сензора и уређаjа да више нећете осећати њихово присуство. Oни ће стално бити присутни“, рекао jе Шмит на заjедничком панелу са шефовима феjсбука, Mаjкрософта и Водафона, коjи су покушали да ублаже страховања да ће брз темпо технолошког напретка уништити радна места.
„Замислите да улазите у собу и започињете интеракциjу са свим стварима коjе се у њоj налазе. Високо персонализовани, високо интерактивни и изузетно интересан свет се помаља“, навео jе директор Гугла, преноси агенциjа франс прес.

Директорка задужена за пословања феjсбука, Шерил Сандберг, предочила jе да су сви су забринути за радна места.
„Са толико промена у технолошком свету, трансформациjа се догађа брже него икада пре. Tехнолошки сектор, међутим, ствара радна места не само у технолошком простору већ и изван њега“, навела jе Сандберг.

Директор Гугла Шмит jе, такође, указао на статистичке податке према коjима jе сваки технолошки посао отворио између пет до седам радних места у различитим областима економиjе.

„Aко постоjи jединствено дигитално тржиште у Eвропи, 400 милиона нових и важних радних места биће створено у Eвропи коjа се бори са тврдоглаво високим нивоом незапослености“, закључио jе Шмит.

AP Photo/Keystone, Jean-Christophe Bott

Извор: Директор Гугла: Интернет ће постати неприметан део живота | Вести | Танјуг
Преузето од: Ћирилизовано

Приредио: Александар Јовановић


Напиши коментар