„Прослава“ Божића у Украјини: Симболично секу торту у облику руске бебе (ВИДЕО)


На ЈуТјубу се појавио снимак који приказује једну крајње болесну ствар, а реч је о једној од божићно-новогодишњих прослава у Кијеву. Група младих људи је одлучила да отпочне празничне дане тако што ће „заклати“ руску бебу, а то су урадили на симболичан начин у једном кијевском клубу.

Клуб је „Хот Бар“ у Кијеву, а направили су торту у облику руске заставе на којој је положена беба.

На снимку се види како један од присутних уз смех сече бебу уздуж и попреко, а све је пропраћено овацијама окупљених на овој прослави. Човек који је секао торту у једном тренутку пита окупљене: „Да ли неко жели руку?“.

Поред торте на менију су били и сендвичи под називом „Дом савеза професора“ (зграда у којој је у Одеси запаљено десетине људи), „Печени ополченец“ (печени проруски борац), а оно што је интересантно је да је главни гост овог „канибалистичког“ догађаја била Елена Василева, једна од највећих активиста за људска права у Русији (руска верзија Наташе Кандић и Соње Бисерко).

Они су на овај начин желели да искажу своју мржњу према Русији на „духовит“ начин, али сумњамо да је ово смешно било коме сем групи болесних умова окупљених око овакве „торте“.

Обзиром да у Украјини цвета величање неонацизма, овакви сатански испади не треба да чуде, јер просто једно иде уз друго. Погледајте:

Предлог Магацин-а:

Индоктринација деце у Украјини (видео)
Пуковник Касад: Буквар младог Бандериног следбеника

 

Извор: Новости


Напиши коментар