Полицајци и клеветници славе: Јахјага “одликовала“ Наташу Кандић


Чега се паметан стиди, будала се поноси - каже српски народ.
Чега се паметан стиди, будала се поноси – каже српски народ.

Бивша припадница тзв “полиције Косова“ за “заслуге“ одликовала Наташу Кандић, лажљивицу у име људских права која од њене појаве нису била угроженија.

Такозвана “председница“ квази-Косова Атифете Јахјага одликовала је оне “који су дали ванредан допринос развоју Косова“ у разним периодима и у различитим областима, међу којима је и Наташа Кандић, одликована медаљом „Мајка Тереза“, преноси Фонд за хуманитарно право.

Поводом седме годишњице нелегално самопроглашене “независности“ јужне српске покрајине Косово и Метохија, такозвана “председница“ ове Фрнкенштајн-творевине припадника терористичке УЋК, одликовала је појединце/ке који су дали ванредан допринос развоју Косова у разним периодима и у различитим областима.

Међу одликованима је и оснивачица и чланица управног одбора Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић. Она је одликована медаљом „Мајка Тереза“, која се додељује за допринос у хуманитарним питањима. Мада, посматрајући положај аутохтоног и државотворног народа на Косову и Метохији – Срба, може се рећи да је ово “одликовање“ уручено за лажне, притвуставне и противзаконите активности које су окосница и основа Наташе Кандић.

Њени напади на Србе који су тражили правду за своје киднаповане од стране терориста из редова УЋК, тачније шамарање једног 80-тогодишњег призренца на скупу у Београду, остало је некажњено због заштите коју ужива од србомрзаца, фашиста и криминалаца са Запада а који својим новцем купују сваки “ауторитет“ у Србији.

Додуше, Кандићева је примала одликовања и од српских родољуба. Током протеста због самопроглашене "независности" Косова и Метохије.
Додуше, Кандићева је примала одликовања и од српских родољуба. Током протеста због самопроглашене „независности“ Косова и Метохије.

Ово је врло добар потез јер када прође сво ово безакоње и срам који су се у Србији зацарили, остаће печати на онима чије су руке подупирале баш онима који су Србима резале вратове, силовали и палили куће. Наташа Кандић је једна од предвоника таквих моралних наказа.

Извор: Стање ствари
Преузето од: КМ Новине


Напиши коментар