Русија: Група младића намамљује педофиле на друштвеним мрежама, а онда им се свети


Младићи из Русије самоиницијативно су се организовали како би ухватили сексуалне монструме у тој земљи. Они отварају лажне профиле на друштвеним мрежама. Када се педофили „прими“ и дође у стан где је заказан састанак уместо детета га чека група од десетак крупних младића.

Групу од 15 младића предводи Данил Шаманов (31). Они отварају профиле на друштвеним мрежама преко којих педофили врбују и траже децу. На интернету се представљају као дечаци и девојчице, преноси Мондо.

После одређеног времена педофили излазе из сенке, успостављају контакт са њима. Како време одмиче многи од њих желе да организују и сусрет уживо са децом са којом су се дописивали.

Коначно, када је сусрет договорен, педофила уместо детета на заказаном месту, које је обично стан или кућа, чекају осветници. Ти сусрети бележе се и видео камером, а снимљени материјал се поставља на интернет. Неретко, педофили буду пребијени.

То је наш метод. Показујемо како можете да ухватите људе користећи социјалне мреже„, каже Шаманов.

Он додаје да постављајући садржај онлајн они откривају имена и изглед педофила. Такође, група сарађује са полицијом, која је, после њихових акција, ухапсила или покренула случајеве против више од 30 педофила.

Кренули од дилера, али…

Шамилов је објаснио да је његова група формирана још 2009. године, али да је разлог био другачији. „Један од наших другова је умро јер се предозирао дрогом крокодил. Након што смо га сахранили одлучили смо да се на неки начин осветимо„, рекао је Шаманов. „Нисмо желели буквално да пребијамо дилере дрогом. Добро, заправо их и јесмо тукли, али нисмо хтели да завршимо у затвору. Зато смо одлучили да ловимо педофиле и да тако учинимо добро дело„, каже он.


Напиши коментар