Вучић и Блер ван закона


bler-vucic

Покрет за Србију захтева моменталну оставку премијера Александра Вучића и Владе Републике Србије.

Данашњи скандал са „предавањем“ једног од највећих злочинаца свих времена Тони Блера министрима у Влади Србије, спада у оне који се не могу ни трпети, ни било чиме правдати.

Као што је познато, ни Адолф Хитлер, па ни Јозеф Гебелс, нису држали предавања Недићевим министрима. Прва двојица нису били мањи злочинци од Блера, али изгледа да су сви заједно били мањи лицемери од Блера и Вучића.

О правцима и методима похода новог фашизма на Европу довољно смо научили од НАТО, Блера, Клинтона, Туђмана, Изетбеговића и Тачија, а данас гледамо Порошенка који купује америчко оружје од истих емиратских шеика који су платили Блерово предавање и Блерово пријатељство са Вучићем.

Влада Србије већ дуже време делује изван Устава и Закона. Да их се придржава, не би било ни мирења са НАТО окупацијом, ни са терористима и трговцима дрогом и људским органима, ни убијања државе, привреде и грађана у интересу НАТО окупатора, а Блер би данас у Београду био ухапшен.

Покрет за Србију још једном позива све одговорне појединце у власти и државном апарату, да делују одмах у смислу својих уставних обавеза и заштите уставно уређење и безбедност Републике Србије, јер даље настављање садашњег владиног курса прети потпуним уништењем Србије и њеним довођењем у срамни табор нових фашиста који данас у Украјини воде против Русије исти онакав рат какав су водили против нас 90-их, и још увек га воде.

Захтевамо да сви представници непријатељских НАТО структура буду протерани из Србије.

Овакво гажење Устава и Закона од стране власти и ругање жртвама агресије и херојима одбране, повлачи не само невиђену законску и моралну одговорност, већ легитимизује употребу свих средстава од стране народа, као врховног носиоца суверенитета, да тај суверенитет поврати. Управо је крвопролиће у Србији основни циљ организатора Блеровог „предавања“.

Очекујемо од свих родољуба да се неодложно и адекватно организују за спас Србије.

У Београду, 25. фебруара 2015.                                  ПОКРЕТ ЗА СРБИЈУ


Напиши коментар