Југославија 1918 – 2003. Велика опомена


YU

Срби су је последњи видели и поздравили, практично нам је искрварила на рукама.. храбра, лепа..слободољубива, Југославија.

Оно што многи заборављају јесте да су Срби до последњег момента били уз Југославију, ми нисмо бомбардовани од нато пакта под именом Србија или Србија и Црна Гора, већ као Југославија. Кога ће стићи клетва химне “Хеј Словени“ и речи “проклет био издајица своје домовине!“ то нас не треба да брине.

Краљевина Југославија односно СФРЈ односно СРЈ имала је само један верни народ, Србе.

Љубавни загрљај Срба и Југославије је пробудио завист и мржњу света већу него према нацистичкој Немачкој, таква количина љубоморе и пакости је невероватна, и то траје и дан данас. Југославије више нема, али Срби још постоје.

Штета која је учињена Србима кроз пројекат Југославије не може да се измери а последице су несагледиве, међутим на моралном плану као људи, Југославија, па макар била само идеја може Србима једино да искаже захвалност и поштовање уз дубоки наклон.

Зна се ко је привремено профитирао из ове трагичне љубави, а на штету Срба.. они који никада нису имали државу ни у најлуђим сновима, Словенци, Хрвати, Бошњаци, па чак и Шиптари..  они као бивши Срби, покатоличени или потурчени, никада нису доживљавали Југославију као своју домовину и чекали су згодан моменат да јој забоду нож у леђа.

Ту су им помогли такође дубоко искомплексирани Немци и Еглези посебно, највећи мрзитељи Срба и Православља уопште.

Срби као једини наследници Југославије (ови други су се ње одрекли са гнушањем ) су једини листом протерани из исте, а имају пре свега морално право па и свако друго и без те чињенице да су до последњег момента били уз њу, да једнога дана  врате сваки педаљ, камен, циглу, књигу, слово, тамо где је било њихово, да буде опет.

Само што сад нећемо направити исту грешку као у првом светском рату, да нам изгине трећина становништва (на радост Енглеза) па да ослободимо Југославију и Европу а да републике поделимо губитницима, Словенцима, Хрватима и овим осталим забадачима ножа у леђа.

Југославија је умрла насилном смрћу, убили су је они који су желели да сакрију своје злочине од раније, они исти који су подржали фашизам у Југославији а данас подржавају фашизам у Украјини.

Југославија 1991. је разбијена у тренутку своје највеће славе и успона, и културно и економски и у спорту и војно, у сваком смислу.. коме је то сметало ?

Југославија је мртва, спаљена и попљувана.  Зашто?

Нормалног одговора нема, то су болесни умови.

Србија и Срби су једва преживели до сад, и колико толико сачували виталне делове државе и народа.

Идеја уласка поново у унију са истим тим крвницима, фашистима и сатанистима познатијим као Евро Унијати је практично чин самоубиства, и наравно неопростив грех.

Срби узмите се у памет.

Аутор: Стојан Маливук/ Сликовест

2


Напиши коментар