Двери о вакцинацији: Децу ћемо бранити свим снагама


Двери се апсолутно противе тоталитарном закону о обавезној вакцинацији деце без питања родитеља, који данас треба да усвоји Скупштина Србије.

vakcina

Двери су за вакцинацију деце против заразних болести, али то нико не сме чинити без сагласности родитеља, а посебно је неприхвативо да се кажњавају родитељи који не желе да им деца буду вакцинисана.

Све су нам уништили – породицу и децу не дамо. Поручујемо владајућем режиму да нам не дирају децу јер ћемо их бранити физичком силом ако треба.

Кључни проблем није у обавезној вакцинацији већ у исправности вакцина. Двери се залажу за домаће вакцине и питају ко је уништио домаћу производњу вакцина? Такође се залажемо за референтну Националну лабораторију за контролу исправности страних увозних вакцина. Ми просто сумњамо у исправност страних вакцина и не верујемо лабораторијама из Брисела и ЕУ.

Сматрамо да не би било противљења обавезној вакцинацији у нашој јавности да постоје домаће вакцине и контрола страних вакцина. Ако тога нема и док тога нема све сумње јавности су оправдане.

Инфо служба Покрета Двери


Напиши коментар