Mихаjловић: Никада нисам и нећу рушити Николића и Вучића (до прве прилике)


Потпредседница СНС Зорана Mихаjловић/Фото: Курир
Потпредседница СНС Зорана Mихаjловић/Фото: Курир

Потпредседница СНС Зорана Mихаjловић изjавила jе данас да „никада ниjе и никада неће“ рушити председника Tомислава Николића и премиjера Aлександара Вучића, а да о оптужбама коjе су jоj протеклих дана упућене поводом извештаjа о разлозима враћана „фалкона 50“ са лета за Рим треба разговарати на страначким органима.

Mихаjловић jе новинарима у Привредноj комори Србиjе рекла да у претходна два дана ниjе давала никакве изjаве о том инциденту изван онога што jе, како jе рекла, њен посао као министра грађевине саобраћаjа и инфраструктуре.

Потпердседница СНС и Владе Србиjе jе рекла да поштуjе одлуке своjе странке и да, ако о томе треба да се прича, онда то треба чинити на страначким органима.

Подсетила jе и да jе управо она на jедноj од последњих седница страначког Председништва била за то да се не прича у jавности о односима између чланова СНС.
„Jа ниjедну jедину реч у претходна два дана нисам рекла а да jе било ван онога што jе моj посао као министра грађевинарства, саобраћаjа и инфраструктуре“, рекла jе и додала да се „политика случаjно или намерно меша у оно што jе посао“.

„Mоj посао jе био да обезбедим услове да се сачини извештаj и да Србиjа сазна зашто се „фалком“ вратио. Jа сам моj посао урадила, Директор цивилног вадухопловства као регулаторно тело jе такође своj посао урадио и звештаj дат“, рекла jе Mихаjловић.

Истакла jе и да jе у међувремену апеловала да на уздржавање од било каквих коментара све док извештаj о том инциденту не буде готов.

Mихаjловић jе рекла и да jе непотребно даље збуњивање jавности, као и да jоj jе све друго „небитно и невероватно“.

Напомене Магацин-а:

Зорана Михајловић, члан је саветодавног одбора организације EastWestBridge (на сајту истичу да је замрзнула функцију док је у Влади), која је једна од најважнијих тинк – тенк организација Запада у Србији, што се види и по месту у Трилатералној комисији.

Извор: Танјуг


Напиши коментар